Intersonic – Pravdivý příběh – Bee Gees

InterSonic pokračuje v úterý 3. května 2011 dalším DVD tematického cyklu Pravdivý příběh… Bee Gees, podle náhledu obalu za 99,- Kč. Britská skupina, která dala hudbě nový rozměr.

Nesmrtelné hity a historie slavných Bee Gees.

Bee Gees patří právem mezi nejpopulárnější světové skupiny minulého století. U zrdou stáli tři bratři – Barry a dvojčata Robin a Maurice Gibbovi. Z iniciálů jména Barryho Gibba je odvozen název kapely. Na začátku 60. Let vyhrála skupina australskou rozhlasovou soutěž. Následoval první singl a s ním spojený ohromný úspěch. V roce 1967 se kapela přestěhovala zpět do Velké Británie, kde své úspěchy potvrdila. V 70. letech ovládlo hudební nebe disco a popularita Bee Gees byla odměněna cenou Grammy. V roce 1977 se proslavili hudbou k filmu Horečka sobotní noci s Johnem Travoltou a stali se doslova přes noc idoly pro milióny lidí po celém světě.

Hudební dokument Pravdivý příběh Bee Gees je plný rozhovorů se členy kapely, ale i s jejich blízkými spolupracovníky a rodinou. Nahlédneme do málo známých domácích videí a archivních záběrů, uvidíme exkluzivní soukromé fotografie, poslechneme si jejich největší hity. Úspěch Bee Gees je důkazem, že jejich hudba je i nyní stejně svěží a zářivá jako předtím…

A to vše ve 47 minutách za 99 Kč? Opět o dokumentu nikde nic není k nalezení.

Zadní strana 

Žánr: Dokument

Země původu: USA

Rok vzniku: 2010

Délka: 47 minut

Původní název: The Story Of Bee Gees

Režie: Tony Waters

Produkce: Martin Brierley

Hudba: Nigel Chappel

Společnost: Music Vision

Účinkují: Roger Scott, Barry Gibb, Robin Gibb, Maurice Gibb

Údaje o DVD neznámé:

Zvuk: Dolby Digital anglicky, česky

Titulky: žádné

Obraz: barevný 4:3

Bonus: