InterDomino Kids – Miss Mallard zasahuje 3

Dnes, 4. dubna 2008, se na pultech po měsíční přestávce znovu objevilo pokračování titulu Miss Mallard zasahuje, tentokrát s pořadovým číslem 3. Cena zůstala stejná, 39,– Kč.

Není žádný nevyřešený případ. Není důležité, kudy chodí Miss Mallard a její synovec, inspektor Willard Widgeon, nevyhnutelně vždy narazí na napínavý případ. Miss Mallard ale všechno vyřeší. Fascinující vynalézavostí objasní stopy, podezřelé nehody a záhadné katastrofy. DVD obsahuje 4 příběhy:
1. Tibetské nebezpečí
Willard zmizel! Naposled ho viděli v okolí Himalájí. Miss Mallard okamžitě začne pátrat po synovci. Při pátrání najde velmi zajímavé věci, například tajemné město, Jeti a pramen věčného mládí, které souvisí s případem, na kterém Willard dělal. Miss Mallard případ vyřeší a ochrání nové kamarády.
2. Nebezpečné surfovací prkno
V havajském ráji si Miss Mallard a Willrad všimnou, že něco není v pořádku. Hučící sopka, konflikt mezi vesnicemi a ukradený svatý kámen. To jsou důležité stopy záhady, kterou Miss Mallard a Willard musí vyřešit. Řešení skrývá tajemná legenda.
3. Schodiště do záhuby
Miss Mallard a Willard zdědí jeden krásný zámek ve Skotsku. Ale kromě nich se najde ještě jeden dědic… a spor začíná. Dle poslední vůle dědí ten, kdo vydrží jednu noc na zámku. Hosté jeden po druhém mizí, ale Miss Mallard odkryje tajemství a přijde na to, že paní Abby ani nezemřela.
4. Hrozba psího spřežení
Willard a Miss Mallard přijedou na psí závody do Aljašky. Pozvání je tajemné, tak jak příchod pomstivého Totema, který obrátí celé město naruby a ukradne štěnátko. Zdá se, že ho nikdo nemůže zastavit, ale tohle všechno naplánovaly zlomyslné síly, aby získaly zlato.
 
Extra bonus: Rexík a havran
Údaje o DVD:
Zvuk: česky 5.1, maďarsky 2.0, anglicky 5.1
Obraz: 1.35:1 (4/3), PAL
Délka pořadu: 96 minut
Region: 2
Typ disku: DVD9
Vydavatel: InterDomino Kft., 2030 Érd, Bagoly, u. 152