Filmag horor – Maska smrti

Ve středu 18. května 2011 nabídne Filmag v ediční řadě Horor nabídne v digipacku za 99,- Kč poprvé na DVD údajně legendární slasher Maska smrti. Vraždící maniak si vychutnává pomstu.

Ne každý žert se povede. O tom se brzy přesvědčí také partička studentů, kterou první duben inspiroval k nejapnému vtípku. Důsledky jsou strašlivé a životy všech aktérů začínají viset na tom nejtenčím vlásku.

Na apríla je povoleno téměř vše – přesně to si řekla skupina prominentních studentů střední školy Slaughter High, když se rozhodla cynicky se pobavit na úkor jednoho ze šprtů. Krutý žert skončil výbuchem v laboratoři, při kterém byl student drasticky popálen v obličeji. Po pár letech se parta vrací zpět do prostor školy. Zde už na ně čeká vrah v masce klauna. Je to onen poškozený student čekající na pomstu, nebo někdo úplně jiný?

Na imdb.com 43 procent, csfd.cz 52: Zastaralá a po právu zapomenutá vyvražďovačka.

 Zadní strana

Žánr: Komedie / Horor

Země původu: USA / Velká Británie

Rok vzniku: 1986

Délka: 87 minut

Původní název: Slaughter High

Světová premiéra: 14. listopadu 1986 – USA

Režie: George Dugdale, Mark Ezra, Peter Mackenzie Litten

Scénář: George Dugdale, Mark Ezra, Peter Mackenzie Litten

Produkce: Stephen Minasian, Dick Randall

Hudba: Harry Manfredini

Kamera: Alan Pudney

Střih: Jim Connock

Společnost: Spectacular Trading International

Natáčeno: Velká Británie / London Film Studios, Shepperton, Surrey, Velká Británie

Hrají: Caroline Munro (Carol Manningová), Simon Scuddamore (Marty Rantzen), Carmine Iannaccone (Skip Pollack), Donna Yeager (Stella), Gary Martin (Joe), Billy Hartman (Frank), Michael Saffran (Ted Harrison), John Segal (Carl Putney), Kelly Baker (Nancy), Sally Cross (Susan), Josephine Scandi (Shirley), Marc Smith (trenér), Dick Randall (Manny), Jon Clark (Digby), Mark Ezra (Jester), a další

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 2.0 anglicky, česky

Titulky: česky

Obraz: barevný PAL 16:9 (1,78:1)

Bonus: