Špidla Data Processing – Aladinova lampa

 

Někteří z nás si nedokáží představit čtvrtek bez PC hry. A proto díky pravidelnému přísunu nemusíme abstinovat ani tento týden 2. června 2011, kdy se na stáncích objeví další ze série tzv. spojovaček od vydavatelství Špidla Data Processing. PC hra s názvem Aladinova lampa bude k zakoupení za obvyklých 49,90 Kč

 

Nádherná spojovačka pro celou rodinu.

Prožijte kouzelný příběh velké lásky! Zachraňte půvabnou princeznu Maliku. Do cesty se vám připlete vezír Jafar, ale s pomocí kouzelné lampy ho jistě porazíte. Přeneste se do romantického Orientu a pojďte se bavit!

Čeká na Vás:

– velká láska

– poutavý příběh

– nádherná grafika

– hezká hudba

Aladinova lampa je nová hra, kterou si zaručeně oblíbíte. Tradiční spojování symbolů je doplněno hledáním skrytých předmětů a poutavým příběhem. Navíc potkáte mnoho přátel, kteří vám pomohou k vítězství.

Aladin je chudý mladík. Jednou se na útěku před strážemi propadne do zapomenuté jeskyné. Zde nalezne kouzelnou lampu. Skrývá se v ní kouzelný džin, duch sloužící lampě a komukoli, kdo ji vlastní. Lampa přinese Aladinovi moc, slávu i bohatství, ale stále mu chybí to, o čem sní již dlouhá léta. Srdce princezny Maliky. Sultán ruku dcery nedá zadarmo. Aladin se musí vydat na dlouhou a nebezpečnou cestu za kouzelným jablkem.

Spojujte symboly, hledejte skryté předměty a použijte všechna speciální kouzla ukrytá na hrací ploše. V pohádkovém příběhu o Aladinovi a jeho lampě vykonáte mnoho hrdinských činů. Proletíte se na létajícím koberci a spojíte lásku dvou mladých lidí. A predevším – báječně se pobavíte. Vypusťte džina z láhve a dejte se do hry!

PC hra je vhodná pro děti, neobsahuje násilí.

Celá hra je v češtině.

Zadní strana

Požadavky: 

– Windows XP / Vista / 7

– procesor 1.0 GHz a vyšší

– 256 MB RAM

– DirectX

– 236 MB volného místa na disku

– doporučena je myš a zvuková karta