Špidla Data Processing – Dobrý náčelník

 

Ve čtvrtek 16. června 2011 bude možné zakoupit další z oblíbených počítačových her nejen pro děti vydavatelství Špidla Data Processing. Zábavnou obsluhovačku Dobrý náčelník pořídíte za 49,90 Kč. Staňte se dobrým náčelníkem! 

 

Staňte se dobrým náčelníkem! Všichni roztomilí domorodci se už těší, že nastolíte klid a mír na celém světě. Pusťte se do řešení zábavných úkolů a poznejte spousty legračních lidiček. Zaručeně se pobavíte. Pojďte hrát ještě dnes!

– nespočet bonusových her
– velmi zábavný příběh
– úžasné postavičky
– cestujte zpátky v čase!

Zvláštní shodou okolností se ocitnete v bláznivém světě, kde každý věří, že jste bájným spasitelem. Ten má podle proroctví osvobodit všechny kmeny z područí kmene Tlustohlavců. Zvládnete tento nelehký úkol?

Jako náčelník kmene řídíte chod celé osady a chráníte lid před nájezdy nepřátel. Stavte domy, sbírejte zlaťáky a pěstujte jídlo a dobytek s pomocí vašich hodných, ale trochu potřeštěných přátel. Přitom nesmíte zapomenout ani na jejich povyražení a odpočinek. Vaše snaha bude odměněna mnoha bonusy a hlavně skvělou zábavou.

Dobrý náčelník je zárukou dlouhé a kvalitní zábavy. Dětem i dospělým učaruje kouzelná grafika, nádherná hudba a vtipné komentáře domorodců. Ponořte se do této jedinečné hry a pojďte se bavit hnet teď!

Vhodné pro děti, neobsahuje násilí.

Celá hra je v češtině.

Zadní strana

Požadavky:

– Windows XP / Vista / 7
– procesor 1.0 GHz a vyšší
– 512 MB RAM
– DirectX
– 140 MB volného místa na disku
– doporučena je myš a zvuková karta