Hollywood Classic Entertainment – Thor: Příběhy z Asgardu

Nenechte se zmást názvem či titulní kresbou. Nejde ani o čerstvou kinonovinku, ani o skvěle animovaný příběh (podívejte se na zadní stranu obálky). Hollywood Classic Entertainment v ediční řadě FilmParáda nabídne v úterý 21. června 2011 Marvelovského hrdinu v kresleném příběhu Thor – Příběhy z Asgardu v ceně 99,- Kč. Před kladivem byl meč!

Mocný Thor je teprve mladým princem, který sní o dobrodružstvích za zdmi sídla bohů Asgardu. Proto se tajně vydá na největší výpravu svého života, společně s bratrem Lokim. Co se však zpočátku zdá jako nevinná zábava, zvrhne se rychle do katastrofy. A je na Thorovi, aby čelil osudu, po kterém tolik prahnul, a zachránil samotný Asgard.

Na imdb.com 65 procent, na csfd.cz 56: Standardní akční příběh s dětskou animací, který nemá čím překvapit. Tohle že je letošní videofilm?

Zadní strana

Žánr: Akční / Animovaný / Dobrodružný

Země původu: USA

Rok vzniku: 2011

Délka: 93 minut

Původní název: Thor: Tales of Asgard

Světová premiéra: 17. května 2011 – USA

Režie: Sam Liu

Námět: Jack Kirby, Stan Lee (komiks)

Scénář: Craig Kyle, Greg Johnson

Produkce: Kevin Feige, Joshua Fine, Gary Hartle, Craig Kyle, Stan Lee, Eric S. Rollman, Carrie Wassenaar

Hudba: Guy Michelmore

Střih: George P. Rizkallah

Společnost: Lionsgate / Marvel Animation / MLG Productions 7 / Marvel Studios

Hlasy v původním znění: Matthew Wolf (Thor), R. H. Gomez (Loki), Tara Strong (Sif), Alistair Abell (Fandral), Paul Dobson (Hogun), Brent Chapman (Volstagg), Christopher Britton (Odin), Ron Halder (Algrim), Cathy Weseluck (Brunhilde), Michael Dobson (Geirmarr), John Novak (Thrym), a další

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 5.1 anglicky, česky

Titulky: česky

Obraz: barevný 16:9 (1,78:1, podle imdb.com 1,85:1)

Bonus: žádný