Špidla Data Processing – Mistr kuchař 2

Ve čtvrtek 4. března 2010 je ke koupi za 49,90 Kč další z her společnosti Špidla Data Processing. Tentokrát další díl zábavné logické hry pro celou rodinu Mistr kuchař 2.

 

Mistr kuchař 2 je pokračováním úspěšné hry, ve které jde hlavně o zábavu. 

 

 

 

Lidé v celé městečku jsou hladoví. Proč? Protože jim schází správný kuchař! Vy jste jediná naděje. Podaří se vám připravit jídlo pro všechny?

 

 

 

Ukažte své umění a báječně se pobavte. Na nic nečekejte a pojďte na to!

 

– 200 šťavnatých úrovní

– mnoho lahodných kombinací

– kuchař a DJ v jedné osobě

– speciální ocenění pro nejlepší

 

 

 

Mistr kuchař 2 je svižná logická hra, ve které jde hlavně o zábavu. Rychlost, šikovnost a bystrá mysl budou vašimi nezbytnými společníky na cestě za vítězstvím. Objevte v sobě skrytý talent a získejte obdiv pozemšťanů i mimozemšťanů – pojďte se bavit!

 

 

 

Přicházíte do města, abyste nasytili davy hladovců. Tito lidé se ovšem nechtějí jen najíst. Mají přesnou představu o tom, jak má jídlo vypadat a navíc jsou netrpěliví. Pokud prohodíte ingredience, zákazník si jídlo nekoupí. Budete-li pomalí – jednoduše odejde.

 

 

 

Sázejte jedno jídlo za druhým, prodávejte doplňkové pochoutky a ukažte svou vynalézavost. Ti nejšikovnější stihnou ještě pouštět hostům skvělou hudbu. Za perfektní služby získáte spoustu peněz, ještě více ocenění a nekonečnou zábavu! Pojďte na to a bavte se!

 

PC hra je vhodná pro děti, neobsahuje násilí. Celá hra je v češtině.