Intersonic – Vraždy v temném lese

Občas se kopírování textů přímo vnucuje, protože není třeba měnit vlastně ani čárku (a to ani v tvůrcích) – další z průměrných televizních málo známých filmů nabízí InterSonic v sobotu 20. srpna 2011, kdy by se na pultech měl objevit titul Vraždy v temném lese za 69,- Kč (občas uváděno pod názvem Soukromý případ). Vrah hledá svou další oběť. Rosanna Arquette a Anthony Perkins v hlavních rolích kriminálního thrilleru.

Joanna truchlí pro svou přítelkyni, která se stala obětí sériového vraha specializujícího se na úspěšné mladé ženy. Těla svých obětí pohodí vždy v hlubokém lese, aniž by zanechal jedinou stopu; policie je bezmocná.

Zanedlouho Joannu navštíví muž, který se představí jako soukromý detektiv Paul. Jeho velice podivné otázky Joannu znepokojí – je snad on tím psychopatem? Joanna se začne brzy obávat, že je sama v nebezpečí. Neví, zda může někomu věřit…

Na imdb.com 52 procent, na csfd.cz totéž. Řemeslně slušný a vcelku temný film inspirovaný příběhem Teda Bundyho se zřejmě poslední rolí Anthony Perkinse (zemřel téhož roku na AIDS), vhodný pro noc, kdy prostě nemůžete usnout.

Zadní strana 

Žánr: Thriller / Krimi

Země původu: USA

Rok vzniku: 1992

Délka: 91 minut

Původní název: In the Deep Woods

Světová premiéra: 26. října 1992 – USA

Režie: Charles Correll

Námět: Nicholas Condé (román)

Scénář: Robert Nathan, Robert Rosenblum

Produkce: Joel Fields, Ronald H. Gilbert, Ardythe Goergens, Frederic Golchan

Hudba: Sylvester Levay

Kamera: James Glennon

Střih: Mark W. Rosenbaum

Kostýmy: Robert Eli Bodford Jr.

Společnost: Frederic Golchan Productions / Leonard Hill Films

Natáčeno: San Diego, Kalifornie, USA

Hrají: Rosanna Arquette (Joanna Warrenová), Anthony Perkins (Paul Miller), Will Patton (Eric Gaines), D. W. Moffett (Frank McCarry), Christopher Rydell (Tommy Warren), Amy Ryan (Beth), Beth Broderick (Myra Cantrellová), Harold Sylvester (George Dunaway), Kimberly Beck (Margot), Paul Perri (Allen Harkins), Greg Kean (Ken Hollister), Ned Bellamy (Jerome Spears), Mary Gregory (Grace Warrenová), David Grant Wright (Larry Jenner), Ava Lazar (Cynthia Manningová), Donalee Wood (Jeanne Donaldsonová), Rochelle Swanson (Allison Coxová), D. J. Sullivan (Sarah Hubbardová), Mik Scriba (Mark Cannell), Virginia Hawkins (Helen Resnicková), a další

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 2.0 anglicky, česky

Titulky: žádné

Obraz: barevný 4:3 (podle imdb.com 1,33:1)

Bonus: žádný