Špidla Data Processing – Rybičky 2 – Na nové adrese

 

Tento způsob léta zdá se být poněkud nešťastným… Koupat se nedá, k moři je daleko, a proto je tu příležitost pro ty, kdo si chtějí dny zpestřit návštěvou podmořského světa. Ve čtvrtek 18. srpna 2011 totiž přináší Špidla Data Processing pokračování spojovačky pro celou rodinu – Rybičky 2 – Na nové adrese. Počítačovou hru je možné zakoupit za 49,90 Kč

 

Čeká vás ten nejúžasnější obchod s mořskými rybičkami. Vezměte potápěčskou výstroj, hupněte do moře a vylovte krásné exempláře pro svůj nový krámek. Čím více jich ulovíte, tím více peněz získáte na další vylepšení a pro vlastní zábavu. Skousněte šnorchl a pojďte se bavit!

– potápění v tropech
– bonusové hry
– roztomilá grafika

Prohledejte krásy mořského dna! Na cestu se vydejte se sympatickou mladou potápěčkou v zábavné spojovací hře plné roztomilých živočichů a bonusů. Vaše šikovnost bude odměněna kupou peněz a skvělou zábavou. Pojďte na to!

Adéla vždy snila o báječném obchůdku s rybičkami. Potápění ji nesmírně baví, a tak jí nic nebrání v tom, aby se její sen stal skutečností. Pomůžete jí? Spojujte stejné symboly mořských živočichů, účastněte se potápěčských závodů a střádejte peníze na vylepšování vašeho akvaristického krámku.

V oceánu je plno zábavy. Jen dávejte pozor, aby vám při cachtání pod vodou nedošel kyslík. Ale to vy jistě zvládnete, nebo ne? Vyzkoušejte to sami a užijete si spoustu zábavy. Pojďte hrát ještě dnes!

Celá hra v češtině.

Vhodně pro děti, neobsahuje násilí.

Požadavky:

– Windows XP / Vista / 7
– procesor 1.6 GHz nebo lepší
– 512 MB RAM
– 111 MB volného místa na HD
– DirectX 

Zadní strana