Filmag dětem – Yu-Gi-Oh! Hra králů – 1. disk

Filmag ve své ediční řadě Dětem ve středu 17. srpna 2011 představí novou animovanou sérii, vycházející z populární karetní hry Yu-Gi-Oh! Hra králů – 1. disk, digipackové balení bude v prodeji za 99,- Kč. Japonská obdoba hry Magic ožívá v nejnovější sérii. 4 díly na disku.

Sběratelská karetní hra s tématikou japonských anime a manga v dnešní době počtem hráčů a prodaných karet již překonala slavnou hru Magic. V nedávné době bylo Yu-Gi-Oh! Dokonce zapsáno do Guinnessovy knihy rekordů jakožto nejpopulárnější karetní hra všech dob.

Vítejte v úplně jiném světě, než na jaká jste byli doposud zvyklí. Vítejte na pomezí karetní a společenské hry, která probouzí neuvěřitelné fantazie. Vítejte ve světě Yu-Gi-Oh!

Hlavním hrdinou je zde osmnáctiletý Yusei Fud a celý děj se odehrává v nedaleké budoucnosti, která přináší zcela nové duely a dosud nespatřené karty. Nyní navíc o vítězích a poražených nerozhoduje pouze zručnost a síla, ale také rychlost.

To vše v nejnovější sérii, která dosud běžela pouze v jejím rodném Japonsku.

Jsa tímto světem zcela nepoznamenán, spoléhám na informace z wikipedie:

Sběratelská karetní hra s tematikou japonských anime a manga, kterou vytvořil Kazuki Takashi. Anime má již tři série:

Yu-Gi-Oh!: Mladý chlapec Yugi Yami a jeho přátelé (Jounouchi, Anzu, Honda) jsou hráči karetní hry Duel Monsters (Anime ekvivalent Yu-Gi-Oh). Nikdo by ale nikdy neřekl, že se z této hry vyvine něco, co jim navždy změní životy.

Yu-Gi-Oh! GX: Hra Duel Monsters se stala slavnou a Yugi se stal idolem všech duelistů. Byly také vystaveny Akademie Duelů, které trénují nové duelisty. Na jednu z nich nastupuje mladý kluk Jedan Yuki, který je hlavním hrdinou této série. Již v první episodě si získá respekt, kdy při přijímací zkoušce porazí Asistenta ředitele.

Yu-Gi-Oh! 5D’s: Nejnovější série, která se odehrává v nedaleké budoucnosti, přináší nové Riding Duely a tzv. Synchro Monstra: kdo ví, jestli je Yugi ještě naživu a jestli Judai ještě běhá po světě. Hlavním hrdinou je zde osmnáctiletý Yusei Fudo.

Zřejmě bude dodrženo pořadí, udávané na imdb.com, díly na disku odpovídají prvním 4 z celkových 154 uvedených v senamu:

1. Připravit, pozor, do boje – 21:31 / On Your Mark, Get Set, Duel! – 13. září 2008

2. Otravný hmyz – 21:47 / Creepy Crawlies – 20. září 2008

3. Nesnáze v potrubí – 23:31 / Pipe Dreams – 27. září 2008

4. Rána z milosti – 22:16 / A Blast from the Past: Part 1 – 4. října 2008

Na csfd.cz přes 70 procent.

Zadní strana

Příště vychází 

Žánr: Animovaný / Akční / Sci-fi

Země původu: Japonsko

Rok vzniku: 2008

Délka: 4 x 22 minut (89:06)

Původní název: 遊☆戯☆王 5D’s / Yûgiô: 5D’s / Yu-Gi-Oh! 5D’s

Režie: Masahiro Takada

Scénář: John Dominic Drdek

Hudba: Elik Alvarez, Freddy Sheinfeld

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 2.0 česky

Titulky: žádné

Obraz: barevný PAL 4:3 (1,66:1)

Bonus: další DVD