Hollywood Classic Entertainment – Ve spánku

Hollywood Classic Entertainment v úterý 16. srpna 2011 v digipackové krabičce s logem FilmParáda nabídne za 99,- Kč thriller Ve spánku. Brutální hra na kočku a myš. Nesmíš usnout!

Sarah ztratila syna, a když se jí do cesty připlete malý chlapec Arthur, ujme se ho. Arthur má však děsivé tajemství a jeho stopu sleduje maniak, který zabíjí lidi ve spánku. Rázem se tak dalším cílem stává i Sarah a její jedinou naději je bránit svůj život, jak jen to půjde.

Krvavé lázni však nemůže nikdo uniknout…

Rovných 50 procent na imdb.com, 62 na csfd.cz. Hororový temný thriller, vyvolávají zcela protichůdné reakce, od okamžitě zapomenutelného odpadu, průhledné a na celý večer zbytečně nafouknuté kratičké povídky až po nepředvídatelný depresivní příspěvek nové vlny krvavé francouzské tvorby.

Zadní strana 

Žánr: Thriller

Země původu: Francie

Rok vzniku: 2010

Délka: 84 minut

Původní název: Dans ton sommeil

Světová premiéra: 27. ledna 2010 – Francie (Gérardmer Fantasticarts Film Festival)

Režie: Caroline du Potet, Eric Du Potet

Scénář: Caroline du Potet, Eric Du Potet

Produkce: Caroline Adrian, Rodolphe Guglielmi, Frederic Ovcaric, Teddy Percherancier, Antoine Rein

Hudba: Éric Neveux

Kamera: Pierre Cottereau

Střih: Yann Malcor

Společnost: Delante Films / BR Films / Banque Populaire Images 9 / Uni Etoile 6 / Canal+ / CinéCinéma / La Communauté Urbaine de Strasbourg / Région Alsace / Centre National de la Cinématographie

Hrají: Anne Parillaud (Sarah), Arthur Dupont (Arthur), Thierry Frémont (muž na útěku), Jean-Hugues Anglade (matka Sarah), a další

Údaje o DVD neznámé:

Zvuk: Dolby Digital 5.1 francouzsky, česky

Titulky: česky

Obraz: barevný 16:9

Bonus: žádný