Pingu si hraje, řádí a je neposlušný

A opět je tu něco pro naše nejmenší! Úžasný animovaný seriál vzniklý v koprodukci Švýcarska a Jižní Koreje(!) o tučňákovi jménem Pingu nyní vychází na třech DVD v Levných knihách. Jednotlivé disky se jmenují: Pingu si hraje, Pingu řádí a Pingu je neposlušný. Cena každého disku je 99,– Kč.

Pingu žije s mámou, tátou a malou sestřičkou. Nemluví slovy, (takže DVD nevyužijete např. k výuce angličtiny), ale situace a emoce v každém příběhu jsou velmi snadno pochopitelné i pro děti ve věku cca 3–4 let a dovolí vám mluvit s vaším dítětem o tom, co vidělo. Seriál je obvzláště dobrý pro rozvíjení emocí (Proč je malý Pingu smutný, atd.) a každý jednotlivý příběh není delší než pět minut. Tučňáci jsou velmi rozkošní a zábavní.

PINGU SI HRAJE
Také jste si oblíbili malého tučňáka Pingu, jeho brášku či tuleně Robbyho. Pak je zde pro vás dalších devět epizod. Obsahuje epizody č.105–113 z páté série Pingu. Pingu a valentýnské přání, Náměsíčník Pinga, Pingu a trampolína, Pingu a ztracený králíček, Pingu a větrný den, Pingu chce létat, Pingu hloubí tunel, Pingu dodělá práci, Snowborďák Robby. 49minut.

PINGU ŘÁDÍ
Ty z vás, kteří jste si oblíbili nezbedného tučňáka Pingu, jistě nadchnou jeho další dobrosdružství. Obsahuje epizody č.123–130 z páté série Pingu. Pingu a hra na babu, Pingu a samolepky, Pingu opravuje zvonek, Pingu trénuje rovnováhu, Pingu a ledové bludiště, Pingu a palačinky, Fuj, Pingu, ty smrdíš, Pingu a sněhová koule. 44minut.

NEPOSLUŠNÝ PINGU
Máte dlouhou chvíli? Nudíte se? Pak toto DVD přichází právě v čas! Obsahuje epizody č.114–122 z páté série Pingu. Pingu a dobrodružství na měsíci, Pingu a Pinga stanují, Pinga má škytavku, Jaký táta, takový Pingu, Pingu a ledové sochy, Pinga a balonek, Pingu a kapela, Pingu a pletací stroj, Pingu a stínohra. 49minut.

Žánr: Pohádka, animovaný
Země původu: Švýcarsko, Jižní Korea
Rok vzniku: 1986
Režie: Otmar Gutmann, Marianne Noser
Všechna tři DVD seženete v prodejnách Levné Knihy KMa.