Bontonfilm – Putování za vínem 1, disk A

Tuhle jsem se podivoval, jaké marketingové průzkumy vedou vydavatele k nabídce titulů, určených pouze pro úzkou specializovanou minoritu, a už bych se zase mohl opakovat. Bontonfilmu inzeruje v plánu pro trafiky na středu 7. září 2011 první disk 20ti dílné kolekce Putování za vínem 1A za 99,- Kč. Vše, co jste chtěli vědět o víně.

S moderátorem Janem Valou navštívíme typické vinařské oblasti u nás i ve Francii. V poutavém vyprávění se dozvíme, kde a jak se víno pěstuje a vyrábí a poznáme historii, architekturu i zvyky jednotlivých regionů. První díly jsou věnovány vínu samotnému, umění jeho výroby a vychutnání.

První disk obsahuje části:

1. Umění vína

2. Jak se víno dělá

3. Jak se k vínu chovat

 

20-dílný vysoce ceněný dokumentární seriál Putování za vínem Vás seznámí s nejdůležitějšími vinařskými oblastmi světa a jejich víny. Vydjete se s moderátorem Janem Valou na cestu za nejlepšími víny po Čechách, Evropě i za oceán a poodhalte tajemství pěstování, výroby, skladování a konzumace vína. Tento unikátní seriál je zdrojem vyčerpávajících informací pro znalce i pro ty, kteří se s vínem teprve seznamují a nejlépe si jej vychutnáte v pohodlí domova se sklenkou vína v ruce.

Zadní strana 

Žánr: Dokument

Země původu: Česká republika

Rok vzniku: 1999

Délka: 92 minut

Společnost: Kabel Plus Sport / Česká televize

Účinkují: Jan Vala

Údaje o DVD neznámé:

Zvuk: Dolby Digital 2.0 česky

Titulky: česky

Obraz: barevný 4:3

Bonus: žádný