Vyhodnocení letní soutěže se společností Intervideo

A již je tu mírně opožděné vyhodnocení soutěže se společností Intervideo o další várku DVD.

Nejprve správné odpovědi na soutěžní otázky:

1) Kteří tři herci jsou jmenováni na stránkách Intervideo u filmů Alamo?

Hledaná trojice byla ukryta pod první volbou – A-James Arness, Raul Julia, Alec Baldwin

2) Vzhledem ke zmatkům, které minule vyvolala otázka, týkající se reklamy na portálu a na DVD, ještě jeden pokus a ověření pozornosti soutěžících. Jaká je základní cena za 1 promítnutí reklamního spotu?

I tentokrát se pár odpovídajících nechalo zmást, přesto většina odpovídala správně – C-1,- Kč. Ovšem našla se dlouhá série chybných odpovědí se stejným jménem a adresou, lišící se pouze mailem. Nejsme ale slepí a hloupí – i kdyby byly odpovědi správně, jde o jasné porušení pravidel soutěže.

3) A opět zabrousíme na spřízněný web edice IFA movie. V úvodní nabídce na hlavní straně je odkaz Další projekty. Jaké volby nabízí?

Tady nebylo některými soutěžícími zjevně pochopeno správně. Navíc přes různá příjmení měly špatné odpovědi v rozmezí několika minut stejné adresy, takže by stejně do dalšího kola neprošly. Správná odpověď byla B-IFA Music + IFA Records

Tudíž se správné odpovědi nakonec zase smrskly na pár osvědčených vytrvalců, z nichž byli generováni následující výherci:

Soňa Marvanová, Trmice

Miroslav Möller, Olomouc

Lucie Pelechová, České Budějovice

Jitka Boucníková, Svitávka

Michal Veselý, Most

Všichni se mohou těšit na slíbené výhry (jen co zabalíme a odneseme na poštu). Ostatní, kteří tentokrát vyšli naprázdno – zachovejte nám přízeň, nějaké ceny se do dalších soutěží ještě najdou…