Špidla Data Processing – Princ z Persie a hamižný kalif

Čtvrtek 15. září 2011 – vydavatelství Špidla Data Processing – edice Hráčův ráj – titul Princ z Persie a hamižný kalif – cena 49,90 Kč. Tuto adventuru můžeme čekat ve zmíněný den na stáncích.

Zbrusu nová zábavná adventura.

Co by mohlo být zábavnějšího než napálit tlustého a chamtivého kalifa? Proniknout do jeho harému a zalíbit se všem jeho krásným manželkám? Využijte všechen svůj důvtip a obratnost. Pomozte sympatickému princi převézt kalifa a jeho stráže. Zaručeně si užijete spoustu zábavy!

Princ z Persie si rád užívá přítomnosti pěkných žen. Jednoho dne se mu to krutě nevyplatí. Musí utéct oknem zrovna ve chvíli, kdy projíždí kočár zlého kalifa. Ten nakázal vězení pro každého, kdo se jen podívá na jednu z jeho manželek. Princ spadne do kočáru a pohledu na nádhernou ženu se samozřejmě neubrání.

Útěk z vězení nebude jednoduchý. Hlídá v něm jeden z nejkrutějších a nejsilnějších perských mužů. Připravte několik pastí a přelstěte ho. Po útěku se dostanete do kalifova harému. Co takhle navštívit všechny jeho ženy?

Opatrně se procházejte po kalifově paláci a věnujte se jeho ženám. Připravujte pasti a čekejte, až ten protiva pukne vzteky! Budete muset využít všechen svůj důvtip a obratnost. Zaručeně si užijete spoustu zábavy!

Celá hra je v češtině.

Zadní strana

Požadavky:

– Windows XP / Vista / 7
– procesor 1.5 GHz a vyšší
– 1 GB RAM
– 1000 MB volného místa na disku
– DirectX
– nVidia PhysX
– grafická karta GeForce 5700 128 MB nebo lepší
– doporučena je myš a zvuková karta