Vapet vás baví – Jeden horší než druhý

Vapet nabídne ve čtvrtek 22. září 2011 v ediční řadě Vás baví další u nás neznámou, nehodnocenou a nekomentovanou italskou komedii Jeden horší než druhý za sjednocenou cenu 99,- Kč. Za vším hledej ženu!

Na to doplatil Luciano, když se stal „třetím" do páru. Jak skvělý staromládenecký život dříve s Leonardem vedli. Jejich půjčovna historických vozů jen vzkvétala. O zábavu nebyla nouze. Ale jen do doby než se objevila Giovanna a Leonardo se vážně zamiloval.

Potisk DVD 

Renato Pozzeto coby Luciano přeci nemůže takovou katastrofu dopustit a snaží se přítele stůj co stůj „zachránit". Vyhraje nakonec láska nebo přátelství? Další z bláznivých italských komedií s hvězdným obsazením!

Na imdb.com 58 procent a jediný komentář: Nic úžasného to není, ale je to docela zábavné.

Zadní strana 

Žánr: Komedie

Země původu: Itálie

Rok vzniku: 1984

Délka: 101 minut

Původní název: Lui è peggio di me

Světová premiéra: 21. února 1985 – Itálie

Režie: Enrico Oldoini

Scénář: Enrico Oldoini, Bernardino Zapponi

Produkce: Mario Cecchi Gori, Vittorio Cecchi Gori

Hudba: Manuel De Sica

Kamera: Alessandro D’Eva

Střih: Antonio Siciliano

Kostýmy: Maurizio Tognalini

Společnost: C.G. Silver Film

Hrají: Adriano Celentano (Leonardo), Renato Pozzetto (Luciano), Kelly Van der Velden (Giovanna), Sergio Renda (Marco Franzoni, otec Giovanni), Daniel Stephen (kovboj Roy), Lamotte Eugene Atkins (Renato), Liliana Bocchi, Pina D’Eva, Rita Catania, Vincenzo De Toma, Rossella Gardini, Susanna Messaggio, Floriano Omobono, Massimo Pongolini aka Pongo (lékař Roberto), Raimondo Prunesti, Ilse Reimann, Patrizia Sala, a další

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 2.0 italsky, česky

Titulky: česky

Obraz: barevný PAL DVD9 16:9

Bonus: