Marie Rottrová oslaví své kulaté narozeniny velkým turné a luxusním boxem 17 CD a DVD!

Marie Rottrová se rozhodla po plánovaném podzimním turné ukončit koncertní činnost. Poslední turné zahájí 19. října v Žilině a zakončí 8. prosince v pražské Tesla Aréně. Vydavatelství Supraphon 21. října vydává velkou kolekci se všemi jejími alby: MARIE ROTTROVÁ: CO MÁM, TO DÁM (Zlatá albová kolekce, obsahující 17 CD & 1DVD). 

První dáma českého soulu se rozhodla po plánovaném podzimním turné ukončit koncertní činnost. Poslední turné zahájí 19. října v Žilině a zakončí 8. prosince v pražské Tesla Aréně. Hity Lásko voníš deštěm, Řeka lásky nebo Markétka tak zazní z pódií z jejích úst možná naposledy.

Pro obrovský úspěch hudební šňůry Vše nejlepší tour 2011 Marie Rottrové se organizátoři rozhodli přidat další koncert – v pražské Tesla Aréně. Vstupenky na druhý pražský koncert, který se bude konat 7. prosince, jsou v prodeji v síti Ticketart.

Další zajímavou zprávou je zjištění, že na koncerty v Ostravě, Brně, Zlíně, Plzni a 8. 12. v Praze zbývají poslední vstupenky v prodeji.

"Důvod je jasný, moje listopadová sedmdesátka. A když už k nějakému datu ukončit koncertní činnost, tak teď, když je nejvyšší čas," řekla Marie Rottrová. Populární zpěvačka nevyloučila, že by v budoucnosti mohla vystoupit na nějaké charitativní akci nebo jako host, ale končí se svou koncertní činností. Marie Rottrová, která za svou kariéru nazpívala přes 600 písniček, byla loni uvedena Akademií populární hudby do Síně slávy.

K podzimním významně kulatým narozeninám zpěvačky Marie Rottrové vznikl komplet všech jejích řadových alb, vydaných v letech 1970 až 2009, doplněný o duetová setkání se slavnými pěveckými i hereckými partnery, anglickou verzi soulového repertoáru, její osobité vyprávění pohádek F. Nepila a výběr nejslavnějších obrazových zpracování jejích písniček.  

Termíny VŠE NEJLEPŠÍ TOUR 2011

19.10. Žilina /SK/ – DOXXbet Arena – Zimný štadion

20.10. České Budějovice – Budvar Aréna

26.10. Liberec – Tipsport Aréna

27.10. Pardubice – ČEZ Aréna

02.11. Brno – KAJOT ARÉNA – Hala Rondo

03.11. Bratislava/SK/ – HANT ARÉNA NA PASIENKOCH

09.11. Hradec Králové – Zimní stadion HK

10.11. Ústí nad Labem – Zimní stadion ÚNL

16.11. Košice/SK/ – Cassosport Aréna

17.11. Brezno /SK/ – Arena Brezno – Zimný štadion L.Horského

23.11. Ostrava – ČEZ Aréna

24.11. Zlín – Sportovní hala Euronics (Novesta)

30.11. Karlovy Vary – KV Aréna

01.12. Plzeň – Městská sportovní hala (hala Lokomotivy)

07.12. Praha – Tesla Aréna

08.12. Praha – Tesla Aréna