Vapet vás baví – Touha létat

Vapet opět nabídne ve čtvrtek 6. října 2011 v ediční řadě Vás baví italskou komedii, tentokrát to bude Touha létat za cenu 99,- Kč. Je bezpečné zapojovat do milostných hrátek fantazii?

Vysoce specializovaná společnice v oblasti sexuálních služeb. Sexuálně zcela nedotčený chlapík.

Martina je profesionální společnice. Její vrcholnou specializací jsou sexuální služby a naplňování těch nejroztodivnějších požadavků bohatých klientů. Samu sebe však vidí jako sociální pracovnici.

Maurizio je plachý ušlápnutý chlapík, který o sociálních, profesionálních společnicích nic netuší. Souhrou náhod se tyto dvě existence setkávají. A jak to už bývá, skončí samozřejmě v posteli. Kde jinde. Ale tak trochu jinak, než byste čekali.

Dlouhá léta čekal Maurizio Nichetti na možnost uskutečnit svůj velký sen – film pro dospělé, v němž se hrané sekvence střídají s animovanými. Až úspěch amerického snímku Falešná hra s králíkem Rogerem mu pomohl přesvědčit investory a shromáždit finance na realizaci takového projektu. V roce 1991 natočil milostnou komedii, v níž se nesmělý mistr zvuku zamiluje do profesionální společnice, které pomáhá v naplňování těch nejroztodivnějších požadavků bohatých klientů. Na schůzce s Martinou se však nejistému romantikovi Mauriziovi začnou dít jednoho dne podivné věci – postupně se proměňuje v animovanou postavičku. Hra reality a fantazie začíná.

Na imdb.com 66 procent, na csfd.cz 79: Velmi netradiční zábava, ve které není ani jedna postava normální.

Zadní strana 

Žánr: Komedie / Fantasy

Země původu: Itálie

Rok vzniku: 1991

Délka: 91 minut

Původní název: Volere volare

Světová premiéra: 1. března 1991 – Itálie

Režie: Guido Manuli, Maurizio Nichetti

Scénář: Duccio Faggella, Guido Manuli, Maurizio Nichetti

Produkce: Silvio Berlusconi, Mario Cecchi Gori, Vittorio Cecchi Gori, Ernesto Di Sabro

Hudba: Manuel De Sica, Peter Westheimer

Kamera: Mario Battistoni

Střih: Rita Rossi

Kostýmy: Maria Pia Angelini

Společnost: Bambú Cinema e TV / Cecchi Gori Group Tiger Cinematografica / Penta Film / Silvio Berlusconi Communications

Natáčeno: ICET Studios, Miláno, Lombardia, Itálie / Miláno, Lombardia, Itálie / Movie People Studios, Miláno, Lombardia, Itálie

Hrají: Maurizio Nichetti (Maurizio ‚Sbaffino‘), Angela Finocchiaro (Martina), Mariella Valentini (Loredana), Patrizio Roversi (Patrizio), Remo Remotti (Dítě), Mario Gravier (architekt), Luigi Gravier (architekt), Renato Scarpa (úředník), Massimo Sarchielli (šéf), Osvaldo Salvi (nekrofil), Lisa Biondi (nekrofilka), Enrico Grazioli (taxikář), Mario Pardi (zloděj), a další

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 2.0 italsky, česky

Titulky: česky

Obraz: barevný PAL DVD5 16:9 (podle imdb.com 1,66:1)

Bonus: