Špidla Data Processing – Bato – Příběh mistra

 

Ve čtvrtek 6. října 2011 je na řadě další titul z takřka nevyčerpatelné studnice počítačových her nejen pro děti. Vydavatelství Špidla Data Processing přináší PC hru z edice spidla.cz s názvem Bato – Příběh mistra. Akční a logická hra bez násilí. Cena příjemných 49,90 Kč

 

Máte rádi cestování? A co dobrou zábavu? Pak se vydejte na výpravu s mladým mistrem hry Bato. Zažijete strhující dobrodružství, rozlousknete zajímavé logické oříšky a na konci hry na vás čeká hromada pokladů! Pojďte se bavit!

– 75 fascinujících úrovní
– chytlavý herní princip
– zábava pro celou rodinu 

  
Bato je tibetská národní hra. Hrát ji mohou jen ti, kdo mají zvláštní nadání a dokáží absolvovat starobylou školu Bata. Možná právě vy máte skryté schopnosti.

V Tibetu vás vyhledá starý mistr, který vás zavede na tajné místo v horách. Zde budete cvičit. Skládejte kameny stejné barvy, získávejte bonusy za plnění speciálních přání, vymýšlejte vlastní strategie a dojděte až k pokladu.
Cesta to bude složitá a plná nástrah. Jen pravý guru dokáže projít skrze strašidelný les, temnou jeskyni či zamrzlé jezero. Vydejte se do Tibetu teď hned. Pojďte si vyzkoušet, jaké je to být mistrem ve hře Bato!

PC hra je vhodná pro děti, neobsahuje násilí.

Celá hra je v češtině.

Zadní strana 

Požadavky:  

 

– Windows XP / 2000 / Vista / 7
– procesor 1.0 GHz a vyšší
– 256 MB RAM
– DirectX
– 32 MB 3D grafická karta
– 30 MB volného místa na disku
– doporučena je myš a zvuková karta