Špidla Data Processing – Město hříchu

Ach, ti upíři! Ty potvory vám vlezou všude… Nejinak tomu mělo být ve čtvrtek 13. října 2011, kdy byla plánována další počítačová hra od vydavatelství Špidla Data Processing s názvem Město hříchu. Za 49,90 Kč budete ve 3D hledačce pomáhat Honzovi zachránit svou nevěstu Lenku ze spárů hraběte Orloka… Jenže příšery nabrali zpoždění a na pulty dorazili až v sobotu 15. října 2011.

Honza se jednoho dne probudil a zjistil, že je jeho milovaná Lenka pryč. Za pár dní mají mít svatbu a po nevěstě ani stopy. Po dalším pátrání je vše jasné – Lenka byla unesena do záhadného města, které je opředeno děsivými pověstmi! Nastávající manžel Honza si sám neví rady. Pomozte mu jí zachránit!

– nádherné scény

– rozmanité hlavolamy

– spousty napínavých úrovní

– český dabing

Městu hříchu vládnou upíři. Ten nejděsivější z nich, hrabě Orlok, skrývá na svém hradě nemalé tajemství. Podle všeho je to právě unesená Lenka. Honza musí pátrat na vlastní pěst. Připravte se na rozmanité cesty, na astrální pláň, křivolaké hradní chodby a mnoho dalších míst!

Na výpravě narazí na podivného recepčního, filmového režiséra a šlechtice z Transylvánie. Všichni se snaží pomoci, ale hrabě Orlok se jen tak nevzdá. Vydejte se na neuvěřitelný výlet do záhadného a nebezpečného Města hříchu. Pomozte Honzovi v záchraně nevěsty!

PC hra je vhodná pro děti, neobsahuje násilí.

Celá hra je v češtině.

Zadní strana

Požadavky:

– Windows XP / Vista / 7

– procesor 1.0 GHz a vyšší

– 512 MB RAM

– DirectX

– 150 MB volného místa na disku

– doporučena je myš a zvuková karta