Česká multimediální – Sedmero pohádek Boženy Němcové v MP3

Po dlouhé době dorazil na pulty v pátek 14. října 2011 opět zástupce mluveného slova, v prodeji za 59,- Kč je disk společnosti Česká multimediální s názvem Sedmero pohádek Boženy Němcové v MP3. Pohádky plné lásky, kouzel a šťastných konců. Poctivé vyprávění: pobaví, potěší a pohladí po duši.

Víte, podle čeho se pozná správná pohádka? Určitě to znáte – musí v ní být kouzla, hodně lásky a šťastný konec. Nyní máte příležitost poslechnout si sedm příběhů, které splňují všechna pohádková pravidla. Na nic nečekejte a pojďte se bavit!

Obsah:

01. Černokněžník – 17:07

02. O bačovi a draku – 15:39

03. O dvanácti měsíčkách – 21:59

04. Růžová Anička – 18:30

05. Sůl nad zlato – 23:54

06. Tři citrony – 47:30

07. Ztracený chlapec – 17:58

Celkový čas: 2:42:40

Objevte známé i méně známé pohádky Boženy Němcové. Mají jednu věc společnou – zaručeně pobaví děti i dospěláky. Poslechněte si je ještě dnes!

Jestlipak víte, kde se nachází Skleněný vrch?  Rostou na něm tři citróny a každý z nich ukrývá nečekané tajemství. Přidejte se k rpinci, který hledá pravou lásku a je ochoten za ní jít třeba světa kraj. Nejsou to však jen princové, kteří chtějí být zamilovaní. V pohádce Ztracený chlapec pomůže chudé dívce ke štěstí její prozíravost a štědrost. Jak už to bývá, láska přijde ve chvíli, kdy by to nejméně čekala!

Sedm krásných pohádek se šťastným koncem! Neváhejte a bavte se doma nebo i na cestách!

Napsala Božena Němcová

Hudba a zvuková režie Jiří Philipp

Vypráví Lenka Sedláčková

Zadní strana