Špidla Data Processing – Kouzelnická akademie

Ve čtvrtek 27. října 2011 se bude čarovat. Špidla Data Processing totiž  vydává další ze svých počítačových her s názvem Kouzelnická akademie. Ne, nejsou to Bradavice… Tuto hru bude možné zakoupit za obvyklých 49,90 Kč, vychází v edici Hráčův ráj.

Přihlaste se na kouzelnickou akademii a staňte se mocným kouzelníkem! Navštivte školu magie a brzy se naučíte všechna důležitá kouzla. Pak jistě porazíte ostatní žáky a možná i samotného mistra. Tak neváhejte a hurá do školy! Zábava zaručena!

– napínavé akce

– český dabing

– nádherná grafika

– spousta zábavy

Město plné kouzel a čar čeká na vaši návštěvu. Vaše přihláška zaujala všechny učitele a už se na vás velice těší.

Najděte si svůj nový domov a co nejrychleji se zabydlete. V celé řadě úkolů vás prověří nejen učitelé, ale i vaši kvalitní soupeři. Rozvíjejte a zdokonalujte svou postavu a prožijte společně s ní spoustu dobrodružství. Vyzvěte ostatní kouzelníky na souboj a uštědřete jim drtivou porážku, abyste si vybojovali své místo v síni slávy!

Učte se novým kouzlům, pátrejte po skvělých vylepšeních a zúčastněte se prestižního turnaje! Soupeři se budou třást, jen co zaslechnou vaše jméno. Vyzkoušejte si ten pravý kouzelnický život v této zábavné a vzrušující hře. Zábava zaručena!

PC hra je vhodná pro děti, neobsahuje násilí.

Celá hra je v češtině.

Zadní strana

Požadavky:

– Windows XP / Vista / 7

– procesor 1.0 GHz a vyšší

– 512 MB RAM

– DirectX

– 66 MB volného místa na disku

– doporučena je myš a zvuková karta