Vapet pro každého – Krokodýlové z předměstí 2

Vnitřek obalu, inzerující animáky z víkendové řady Dětem, nasvědčuje tomu, komu je titul určen především. Přesto Vapet v úterý 11. října 2011 zařadil opět do edice Pro každého pokračování Krokodýlové z předměstí 2 za 99,- Kč. Krokodýlové na to šlápnou a vyrážejí plnou parou vpřed – na kolech a vylepšených vozících – za dalším dobrodružstvím!

Letní prázdniny, první nesmělé lásky a super nové sídlo gangu – život by byl pro Krokodýly báječný, kdyby se ve společnosti, kde pracují rodiče Ollie a Marie, nedělo něco nekalého. Továrna je na pokraji bankrotu a rodičům hrozí ztráta zaměstnání a možná přijdou i o domov. Kdyby se Ollie s Marií přestěhovali, znamenalo by to pro Krokodýly úplný konec! Proto dělají všechno možné, aby vyřešili sérii záhadných nehod, které se v továrně udály. Zahajují vlastní misi a odvážně se pouštějí do vyšetřování. Neváhají jít ani do kaskadérských kousků a honiček, při kterých vám budou stát vlasy na hlavě  ani do tajné práce v nejsenzačnější diskotéce ve městě.

 

Na imdb.com 58 procent, na csfd.cz bez hodnocení a komentářů: Vcelku zábavné i pro dospělé, dobré tempo, slušné obsazení.

Zadní strana 

Žánr: Rodinný

Země původu: Německo

Rok vzniku: 2010

Délka: 89 minut

Původní název: Vorstadtkrokodile 2

Světová premiéra: 21. ledna 2010 – Německo

Režie: Christian Ditter

Námět: Max von der Grün (román)

Scénář: Christian Ditter, Max von der Grün

Produkce: Christian Becker, Martin Moszkowicz, Oliver Nommsen, Lena Olbrich

Hudba: Heiko Maile

Kamera: Christian Rein

Střih: Ueli Christen

Kostýmy: Caroline Sattler

Společnost: Constantin Film / Rat Pack Filmproduktion GmbH / Westside Filmproduktion GmbH

Natáčeno: Cologne, North Rhine – Westphalia, Německo / Dortmund, North Rhine – Westphalia, Německo / Duisburg, North Rhine – Westphalia, Německo / Hückelhoven, North Rhine – Westphalia, Německo / Kleinenbremen, Porta Westfalica, North Rhine – Westphalia, Německo / Porta Westfalica, North Rhine – Westphalia, Německo

Hrají: Nick Romeo Reimann (Hannes), Fabian Halbig (Kai), Leonie Tepe (Maria), Manuel Steitz (Olli), David Hürten (Frank), Javidan Imani (Jorgo), Robin Walter (Petr), Ella-Maria Gollmer (Jenny), Nora Tschirner (Hannesova matka), Maria Schrader (Kaiova matka), Smudo (Kaiův otec),Felix Klare (Dieter Gotte), Dietmar Bär (otec Olliho a Marie), Esther Schweins (matka Olliho a Marie), a další

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 5.1 česky

Titulky: žádné

Obraz: barevný PAL DVD5 16:9

Bonus: