Blue Sky Film – Bitch Slap

Ve dvojici nabízených titulů Blue Sky Filmu neměl ve středu 19. října 2011 chybět opět akce, film Bitch Slap za 149,- Kč. Tři sexbomby útočí! A některé databáze „nekorektně" název překládají do podoby „Kurevská nakládačka". Ovšem vydavatel posunul termín vydání až na středu 21. prosince 2011.

Připojte se k akční jízdě! Seznamte se s komandem tří nejkrásnějších žen, jaké jste kdy ve filmu viděli! Hel, Trixie a Camero jsou opravdové sexbomby, které vedle svých vnadných křivek ovládají také všechny typy zbraní a pěstní souboje. Společně hledají v poušti diamanty v hodnotě 200 milionů dolarů, aby mohly začít své životy od začátku. Jednoduchý plán se ale zkomplikuje, když se proti nim postaví největší lotři místního podsvětí. Nenechte si ujít tuto atraktivní podívanou plnou skvělých comicsových triků a zběsile nádherných žen!

 

Na imdb.com 46 procent, csfd.cz 52: Jediné, co ve filmu stojí za pozornost, jsou neustále zabíraná prsa a zadečky a stále více otrhávané svršky hlavní trojice. Vypadá to jako splněný vlhký sen zastydlého puberťáka, do kterého protlačil i Hercula a Xenu.

Žánr: Akční / Komedie / Krimi / Drama / Thriller

Země původu: USA

Rok vzniku: 2009

Délka: 109 minut

Původní název: Bitch Slap

Světová premiéra: 16. května 2009 – Francie (Cannes Film Market)

Kinopremiéra v ČR: 17. června 2010

Režie: Rick Jacobson

Scénář: Eric Gruendemann, Rick Jacobson

Produkce: Eric Gruendemann, Rick Jacobson, Bernadette Joyce, Brian Peck, Carrie Tyson

Hudba: John R. Graham

Kamera: Stuart Asbjornsen

Kostýmy: Rosalinda Medina

Společnost: Bombshell Pictures / IM Global

Natáčeno: Los Angeles, Kalifornie, USA

Hrají: Julia Voth (Trixie), Erin Cummings (Hel), America Olivo (Camero), Michael Hurst (Gage), Ron Melendez (zástupce Fuchs), William Gregory Lee (Hot Wire), Minae Noji (Kinki), Kevin Sorbo (pan Phoenix), Lucy Lawless (matka představená), Reneé O’Connor (sestra Batrill), Dennis Keiffer (MacDaddy), Scot Hanley (Black Ice), Mark Lutz (Deiter Von Vondervon), Debbie Lee Carrington (Hot Pocket), Zoe Bell (Rawhide), Robert Mammana (vězeňský strážce John), Rich Kirby (vězeňský strážce Thomas), Jim Klock (strážník Spanky With a ‚Tude‘), Danny Nero (strážník Big Gun McFluff), Christine Nguyen (doprovod Nasty Nubile), Krystal Badia (sestra Sara), a další

Údaje o DVD neznámé:

Zvuk: Dolby Digital 5.1 anglicky, česky

Titulky: česky

Obraz: barevný 16:9 (podle imdb.com 2,35:1)

Bonus: