Magic Box – Tom a Jerry: Film

MagicBox by měl do trafik dodat v sobotu 15. října 2011 opět něco pro dětského diváka, v plánech je uveden kreslený Tom a Jerry: Film za 199,- Kč. Poprvé v celovečerním filmu. Poprvé mluví. Poprvé zpívají. A zažijí spolu obrovské dobrodružství…

Tom a Jerry, slavný kočko-myší tým ztratil díky neustálým honičkám svůj domov a oba naši hrdinové se ocitli na ulici. Tam potkali nové přátele a také Robyn, malou ztracenou holčičku, která hledá svého tatínka. Tom s Jerrym jí přeochotně nabídnou pomoc a hrdinsky se pouštějí do pátrání až jsou polapeni strašnou Robyninou tetou pí. Fíkovou a jejím úlisným právníkem. Ocitají se ve zvířecím vězení, kde vládne potrhlý doktor Jablíčko. Samozřejmě že Tom s Jerrym naplánují grandiózní útěk, při kterém osvobodí své nové zvířecí přátele – psa Broka a blechu Frankieho. Společně s Robynou se potom vydávají na divokou cestu plnou napětí a dobrodružství, jaké jste nikdy neviděli.

Hodnocení 45 procent na imdb.com, na csfd.cz 65: Není to ono, v celovečerním podání se zachovat švih a vtip krátkých grotesek prostě nemohlo podařit.

Žánr: Animovaný / Hudební / Komedie / Rodinný

Země původu: USA

Rok vzniku: 1992

Délka: 80 minut

Původní název: Tom and Jerry: The Movie

Světová premiéra: 1. října 1992 – Německo

Kinopremiéra v ČR: 13. listopadu 1992

Režie: Phil Roman

Scénář: Dennis Marks

Produkce: Justin Ackerman, Hans Brockmann, Roger Mayer, Jack Petrik, Phil Roman, Bill Schultz, James Wang

Hudba: Henry Mancini

Společnost: Film Roman Productions / Turner Entertainment / Turner Pictures / WMG Film

Údaje o DVD neznámé:

Zvuk: Dolby Digital 2.0 anglicky, česky

Titulky: česky

Obraz: barevný PAL 4:3 (podle imdb.com 1,33:1)

Bonus: