AdvantAge Film – Super pes

Minulý týden jsme si ověřili, že informace PNS o návratu společnosti AdvanAge Filme byly nakonec pravdivé. Dalším plánovaným titulem by tedy snad v úterý 18. října 2011 měl být rodinný film Super pes (Cool Dog) opět za 69,- Kč. Pro nejlepšího přítele všechno! Na pultech ve středu 19. října 2011.

Domácí zdroje jen a pouze konstatují, že jde o rodinný film o přátelství chlapce a psa.

Takže jen předběžně ze zahraničních DVD shopů:

Jimmy, živý desetiletý chlapec, žije v klidném městě Eagle Rock v Louisianě se svým otcem, nevlastní matkou a hlavně se svým nejlepším kamarádem, německým ovčákem Rainym. Otec se musí stěhovat s rodinou kvůli práci do bytu v New Yorku, kde platí přísný zákaz chovu zvířat. Rainy se vydává za svým pánem na dlouhou cestu do New Yorku a tak začíná jeho velké dobrodružství. Dojemný příběh o oddanosti, opravdovém přátelství a lásce.

Na imdb.com 35 procent, csfd.cz zatím nic: Nelze než doporučit i pro děti, aby se poučili, jak příšerný film se dá natočit. Hrozná záležitost plná neuvěřitelných klišé – zlá macecha, otec má novou práci, musí se stěhovat z městečka do velkoměsta, syn opouští svého psa Rainyho, ten ale chlapce vystopuje až do New Yorku, kde majitel domu nesnáší zvířata… Kdyby aspoň někdo z účinkujících uměl hrát.

Žánr: Rodinný

Země původu: USA

Rok vzniku: 2010

Délka: 88 minut

Původní název: Cool Dog

Světová premiéra: 19. srpna 2011 – Rusko

Kinopremiéra v ČR: 27. ledna 2011

Režie: Danny Lerner

Scénář: Les Weldon, Danny Lerner

Produkce: Boaz Davidson, Danny Dimbort, Kristina Dubin, Matthew F. Leonetti Jr., Avi Lerner, Danny Lerner, Diego J. Martinez, Trevor Short, Les Weldon

Hudba: Stephen Edwards

Kamera: Matthew F. Leonetti

Střih: Michele Gisser

Kostýmy: Susan Thomas

Společnost: M2 Films / Millennium Films / Nu Image Films

Natáčeno: Shreveport, Louisiana, USA

Hrají: Michael Paré (Dean), Jackson Pace (Jimmy), Jen Kober (Muriel), David Jensen (Rueben), Dane Rhodes (Seagal), Christa Campbell (Laura), Cameron Alyssa Ten Napel (Amy), David Dahl (kapitán Nelson), Ryan Akin (Billy), Kent Jude Bernard (Charlie), Michael Showers (polda v New Yorku 1), Edrick Browne (polda v New Yorku 2), James DuMont (Derek), Bryce Cass (kamarád 1), Ryan Glorioso (Gostavo), George Wilson (bezdomovec), Ouida White (malá stará dáma), Richard Folmer (starosta), Robert Larriviere (pan Newmoan), Patrick Kirton (rodič), Brian Kinney (policista), James Hébert (pankáč), Saxon Sharbino (Sharon), Nedal Yousef (prodavač), Jeff S. Riddick Jr. (Clive), Johnny Michael Horn (Jojo), a další

Údaje o DVD neznámé:

Zvuk: Dolby Digital anglicky, česky

Titulky:

Obraz: barevný (podle imdb.com 1,78:1)

Bonus: