Filmag zábava – Na útěku

Další z filmů, jehož český název se v databázích vyskytuje v hojném počtu. Filmag v ediční řadě Zábava nejspíš až v sobotu 29. října 2011 vydá děsivý horor Na útěku za 99,- Kč s Michaelem Dudikoffem. Byl naprogramován, aby zabíjel. Na pulty nakonec DVD dorazilo až v pondělí 31. října 2011.

Akční hvězda MICHAEL DUDIKOFF se představuje v roli smrtelně ohroženého muže, který se snaží odhalit děsivé tajemství.

Eletroinženýr Robert Dean, zaměstnanec nadnárodní společnosti Gencon, žije spokojeným životem až do chvíle, než se jednoho probudí se ztrátou paměti. Při pátrání po své minulosti odkrývá ďábelský experiment, který jeho mysl naprogramoval tak, aby páchala ty nejohavnější zločiny. Podaří se Robertovi zastavit šílené vědce dřív, než plně převezmou kontrolu nad jeho mozkem?

Obrazovka z DVD

Obrazovka z DVD

Obrazovka z DVD

Obrazovka z DVD

Asi opravdu děsivý horor, když imdb.com určuje žánr tohoto videofilmu jako akční a eviduje 45 procent a csfd.cz o procento víc: Tohle už tady bylo mnohokrát. A snad pokaždé lépe. A hlavně to není žádné sci-fi, jen konspiračně akční béčko.

Zadní strana

Žánr: Akční / Sci-fi

Země původu: USA

Rok vzniku: 1999

Délka: 92 minut (1:30:03)

Původní název: Fugitive Mind

Světová premiéra: 14. září 1999 – USA

Režie: Fred Olen Ray

Scénář: Sean McGinly, Tripp Reed

Produkce: Ashok Amritraj, Don Key Jr., Les Nordhauser, Fred Olen Ray, Andrew Stevens, Jim Wynorski

Hudba: Jay Bolton, David Wurst, Eric Wurst

Kamera: Theo Angell

Střih: Michael Kuge

Kostýmy: Elizabeth Grisak

Společnost: Royal Oaks Entertainment Inc. / Synthetic Film Works

Natáčeno: Japanese Garden, Donald C. Tillman Water Reclamation Plant – 6100 Woodley Avenue, Van Nuys, Los Angeles, Kalifornie, USA / Los Angeles, Kalifornie, USA / Van Nuys, Los Angeles, Kalifornie, USA

Hrají: Michael Dudikoff (Robert Dean), Heather Langenkamp (Suzanne Hicksová), Michele Greene (Robyn), David Hedison (senátor Davis), Ian Ogilvy (Dr. Grace), Judson Earney Scott (Karns), Chick Vennera (Jimmy Morabito), Gabriel Dell (Tucker Foley), John Putch (Dave Bayne), Barry Newman (Dr. Chamberlain), Bob Bragg (Hughes), Sarah Dalton (zdravotní sestra), Ric Drasin (agent CIA), Richard Gabai (Tony), Elizabeth Grisak (recepční), Steve Hart (Smith), William Kuehn (taxikář), Les Nordhauser (sanitář), Bill Prosser (Rogers), Robert Querry (Mark Putnam), Kim Ray (Rita), Marc Vahanian (stráž u brány), Gil Gerard (Karl Gardner), a další

Menu DVD

Údaje o DVD:

Výběr kapitol

Zvuk: Dolby Digital 2.0 anglicky, česky

Titulky: česky

Nastavení zvuku a titulků

Obraz: barevný PAL 4:3 (1,33:1)

Bonus: další DVD