DVD edice – Teroristický experiment

Další titul DVD edice ve Speciální sběratelské edici měl být ke koupi už na začátku listopadu, kdy se ale za 99,- Kč objeví film Teroristický experiment, je zatím ve hvězdách. Blábol na obalu o českém dabingu, remástrovaném obrazu, českých titulcích, novém authoringu a nepřítomnosti reklam je stále stejně komický – jde o domácí premiéru, tak jaký remástr a nový authoring? Na pultech v úterý 15. listopadu 2011.  

Ve Federální budově dojde k teroristickému útoku! Uvolňuje se plyn, po jehož vdechnutí lidé jednají velmi agresivně a vzájemně se zabíjejí. Hrstka jich však infikovaná není. Vývoj plynu – biologické zbraně – byl však utajovaný, a tak agenti nemají zájem někoho z budovy zachraňovat, naopak chtějí provést její demolici. Začíná souboj s časem.

Potisk DVD 

Zřejmě v rámci utajení uvádí vydavatel původní název v podobě The Terror Experiment, všechny dostupné zdroje ale uvádějí Fight or Flight. Na imdb.com 42 procent, na csfd.cz se mi film nepodařilo objevit, komentáře nikde žádné.

Zadní strana 

Žánr: Akční / Thriller

Země původu: USA

Rok vzniku: 2010

Délka: 82 minut

Původní název: Fight or Flight

Režie: George Mendeluk

Scénář: D. Todd Deeken

Produkce: Henry Boger, Courtney Brin, D. Todd Deeken, Rhett Giles, Justin Jones, George Mendeluk, Stan Spry

Hudba: Chris Thomas

Kamera: Brad Reeb

Střih: Tony Kent

Společnost: Freefall Films / MKM / Remember Dreaming Productions

Natáčeno: Lafayette, Louisiana, USA

Hrají: C. Thomas Howell (Chief Grasso), Judd Nelson (agent Wilson), Jason London (Cale), Robert Carradine (Dr. Wexler), Lochlyn Munro (Loham), Serah D’Laine (Carol Milnerová), Alicia Leigh Willis (Mandy), Alexander Mendeluk (Ryan), Edrick Browne (námořník Tony), Nikki Hester (žena), Mike Mayhall (Davis – Haz-Mat), Jerry Leggio (Dr. Andzari), Ira Kortum (opilý bezdomovec), Dunbar Merrill (Eric), Zacharias Jay (doktor), Chuck Bush (detektiv Leary), Ted Ferguson (starý účetní), Darcel White Moreno (Anne), Johnny Rock (George), George Mendeluk (starý účetní), Brett Beoubay (pasažér ve výtahu), Henry Boger (pilot vrtulníku), Dominic LaBanca (ochranka), Patty Yu (June), R. D. Miller Jr. (reportér), Mia Allen (infikovaná), Arielle Stephens (Allie), John Chambers (Williams), Raymond Hebert (obchodník), Brandon Duracher (agent Riley), Lee D. Potter (infikovaný), Jeff Jonas (strážník Burnes), a další

Menu DVD 

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 5.1 anglicky, česky

Titulky: česky

Obraz: barevný PAL 16:9 (podle imdb.com 1,78:1)

Bonus: neuveden