Mido – Lovci pokladů : Národní poklad

Společnost Mido film pokračuje neochvějně ve své linii a vydává za nezvyklé ceny nezvyklé věci. Počátkem tohoto týdne se opět za 150,– Kč na pultech objevil pod pořadovým číslem 87 dokument Lovci pokladů : Národní poklad. Titul nečekaný, neoznámený a do této chvíle na vlastních stránkách nezveřejněný.

Pokud se Vám název zdá povědomý, nenechte se mýlit, jde podle obalu o pouhých 55 minut trvající dokument z produkce společnosti Vision films a Nicolas Cage se v něm nejspíš ani neukáže. Nicméně přece jen nejsme tak daleko – skryté symboly svobodných zednářů, templářského řádu a Rosinkruciánů (na obalu je opravdu Rosin…)! Vydejte se na cestu za poznáním dávných šifer a učení Otců zakladatelů Spojených států amerických.

Jestli se tedy přikláníte k teoriím, že za vším je kdosi, tahající za nitky, že v každé stavbě jsou zakódována tajemství vesmíru, Indiana Jones je skutečná postava a na každé zahradě je zakopán poklad, nechte se vést Williamem Henrym, který pátrá po vědomostech, ukrytých v symbolech USA. Vševědoucí oko, orel, socha svobody a další před Vámi mají vyjevit své tajnosti.

William Henry je investigativní mytolog, autor a moderátor rozhlasové talk show, který hledá ztracená tajemství, objasňuje mystické symboly, odhaluje tajné kódy a objevuje zapomenuté znalosti. Snaží se najít odpovědi na otázky Kdo jsme? Odkud jdeme? Co tu děláme? Kam půjdeme? A jak se tam dostaneme? Má za sebou 14 knih a několik DVD.

DVD obsahuje zvuk 2.0 v angličtině a češtině, obraz 16:9 a žádné bonusy.

Informace berte s rezervou, opisoval jsem v rychlosti z obalu.