Hollywood Classic Entertainment – Vlk

Zatímco u stříbrného jestřába mohou být pochybnosti, další titul s logem Hollywood Classic Entertainment z katalogu SPI International a zvířecím názvem by vyjít opravdu měl. Bude to v pátek 18. listopadu 2011 drama Vlk za 199,- Kč. Zima je krutá…, ale lidé ještě krutější! Nakonec vyšlo obojí.

Nečekané přátelství.

Sergej je mladík z kmene sibiřských pastevců. Má za úkol přes zimu hlídat stádo sobů, na nichž závisí život celého klanu. Jednoho dne objeví poblíž vlčici s mláďaty, a navzdory zažitým pravidlům se rozhodne šelmy ušetřit. Postupně si vlčí rodinu oblíbí – bude ale muset vyřešit problém, jak ji ochránit před ostatními lidmi, kteří by s ní rozhodně neměli žádné slitování.

Na imdb.com 58 procent, na csfd.cz zatím žádná procenta: Úžasná kamera, nádherná krajina, velkolepé scenérie, sladká vlčata.

Zadní strana

Žánr: Drama

Země původu: Francie

Rok vzniku: 2009

Délka: 102 minut

Původní název: Loup

Světová premiéra: 19. října 2009 – Japonsko (Tokyo International Film Festival)

Režie: Nicolas Vanier

Scénář: Ariane Fert, Nicolas Vanier

Produkce: Jean-Pierre Bailly

Hudba: Krishna Levy

Kamera: Laurent Charbonnier, Thierry Machado, Gérard Simon

Střih: Serge Bourdeillettes

Kostýmy: Adélaïde Gosselin

Společnost: MC4 Productions / Pathé / France 3 Cinéma / Taïga / Canal+ / CinéCinéma / France Télévision / Kiosque / Département de la Charente-Maritime / Région Poitou-Charentes / Centre National de la Cinématographie / Procirep / Angoa-Agicoa

Hrají: Nicholas Brioudes (Sergeï), Pom Klementieff (Nastazya), Min Man Ma (Nikolaï), Vantha Talisman (Anadya), Bernard Wong (Wladim), Gurgon Kyap (Mouriak), Kaveil Kem (Alexeiev), Vassiliev Guerassine (Moujouk), a další

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 2.0 francouzsky, česky (na náhled obalu není žádný spoleh, uváděl zvuk 5.1 anglicky a česky)

Titulky: česky

Obraz: barevný PAL DVD9 16:9 (podle imdb.com 2,35:1)

Bonus: žádný