Vapet – Tati, to snad ne!

Vapet se ve čtvrtek 1. prosince 2011 v bývalé edici Vás baví vrací k italským komediím dalším titulem Tati, to snad ne! za 99,- Kč. Nesmrtelná italská komedie, u které se zaručeně královsky pobavíte!

Armando je nenapravitelný sukničkář. Cristiano, jeho dospělý syn, je zase nesmělý a velmi plachý muž. Každý z nich je z jiného těsta a oba žijí naprosto rozdílné životy. Armadno si občas koupí ženu na jednu noc a vůbec se za to nestydí. Zrovna, když se chystá vyrazit si s mladou "sexy kočkou", překazí mu plány synova nečekaná návštěva. Okolnosti je donutí strávit společnou dovolenou, a tak může Armando po letech poznávat, místo tajů ženského těla, svého syna. Nakonec oba zjistí, že se jeden od druhého mají hodně co učit… A o vtipné situace rozhodně nebude nouze!

Komedie tak nesmrtelná, že o ní na csfd.cz není ani žblebtnuto. Na imdb.com 60 procent, na mymovies.it 2,85 z 5, komentáře žádné.

Zadní strana 

Žánr: Komedie

Země původu: Itálie

Rok vzniku: 1982

Délka: 110 minut

Původní název: In viaggio con papà

Režie: Alberto Sordi

Scénář: Rodolfo Sonego, Alberto Sordi, Carlo Verdone

Produkce: Augusto Caminito

Hudba: Piero Piccioni

Kamera: Sergio D’Offizi

Střih: Tatiana Casini Morigi

Kostýmy: Bruna Parmesan

Společnost: Scena Film

Hrají: Alberto Sordi (Armando Ferretti nebo Armando D’Ambrosi), Carlo Verdone (Cristiano Ferretti nebo Critiano D’Ambrosi), Edy Angelillo (Soraya Canegatti), Giuliana Calandra (Rita Canegatti), Ugo Bologna (Ing. Mantovani nebo ing. Rinaldo Benedetti), Angelo Infanti (Gianni), Victoria Zinny (Susanna), Gabriele Torrei (‚Profesor‘), Ivana Milan (Marika), Tiziana Pini (Federica), Ciro Scalera, Francesca Ventura (Valentina D’Ambrosi), Andrea Azzarito, Angela Cardile (paní Mantovani), Ester Carloni (Palmira), Orsetta Gregoretti (Tiziana), Flora Carabella (Luciana D’Ambrosi), Maria Antonietta Bonetti (přítelkyně Sorayai), Germana Di Giannicola (Nadia), Carmine Farago, Giuseppe Mannajuolo (Giuseppe), Maria Pia Moscatiello, Margit Evelyn Newton (Billy), Paola Rinaldi (Carmela), Xiomara Rodriguez, Domenico Surace, a další

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 2.0 italsky, česky

Titulky: žádné

Obraz: barevný PAL DVD9 16:9

Bonus: