Intersonic – Jamieho Vánoce (2 DVD)

Je možné, že se po roce InterSonic rozhoupá a v sobotu 10. prosince 2011 dopluje na pulty předávno slíbené 2DVD Jamieho Vánoce za 145,- Kč. Prvotní tip nevyšel, DVD je na pultech až od úterka 13. prosince 2011.

V celé této sérii vám Jamie ukáže spoustu skvělých tipů a receptů, které vám pomohou mít vánoční pohodu. Klasická příprava receptu na nejlepší krůtu a úžasnou omáčku a dokonalé pečené brambory. Zhlédneme krásné a vtipné nápady jak pohostit nečekané hosty. Nezapomeneme ani na zbytky jídla – ty se dají skvěle upravit a vytvořit z nich skvělé a chutné delikatesy.

Natáčelo se přímo u Jamieho doma, spolu s celou jeho rodinou, která mu pomohla vám ukázat, že když se všichni zapojí do práce, vaření na Vánoce může být pohodové a zábavné.

 

Také jsme se k němu připojili na vánoční večírek s přáteli a rodinou. takže si budete moci vyzkoušet nějaké skvělé tipy. A uvidíte, jak kamarádi pomáhají s přípravou pokrmů.

V sérii nám Jamie ukáže, jak se správně připravit, a jak si v klidu odpočinout před vánočním veselím a před příchodem prvních hostů.

To je Jamieho vánoční poselství: když každý přiloží ruku k dílu, nikdo nezůstane uváznutý v kuchyni sám.  

Série také uvádí některé velmi speciální a překvapivé hosty.

DVD 1 Jamieho Vánoce

DVD 2 Krocan, Snídaně, Pečené brambory, Moučníky, Mejdan

Vánoční vaření u Jamieho – V této speciální hodinové epizodě nám Jamie ukáže svůj odlišný pohled na úpravu některých klasických vánočních pokrmů. Vy a vaše rodina uvidíte nejen vaření úžasných svátečních jídel, ale i návštěvu Jamieho přítele Gennara Contalda, který předvede svůj unikátní italský styl vaření.

Zadní strana 

Žánr: Dokument

Země původu: Velká Británie

Rok vzniku: 2009 / 2008

Délka: 167 minut

Původní název: Jamie’s Family Christmas / Jamie Cooks… Christmas

Režie: Niall Downing / Helen Downing

Produkce: Laura Abrahams, Niall Downing, Nicola Gooch, Emma Palmer-Watts / Zoë Collins, Helen Downing, Emma Palmer-Watts

Střih: Steve Ackroyd, Craig Langman, Michael Pearce / Rosa Bond, William Bone

Kamera a světla: Luke Cardiff, Louis Caulfield, Saul Harris, Steve Hudsnon, Matt Russell, Mike Sarah

Společnost: Fresh One Productions / Channel 4 Television Corporation

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 2.0 anglicky, česky

Titulky: žádné

Obraz: barevný 16:9

Bonus: