Vapet vás baví – Drákulův sluha

Ve čtvrtek 19. června 2008 přijde na řadu další titul vydavatelství Vapet, bavit nás má Drákulův sluha. Za 42,– Kč budeme mít možnost se po čase opět setkat s Paollo Villaggiem v další z řady italských komedií, tentokrát parodii na román Brama Stokera.

Koupit dům – to je horor. Jeden je volný v Transylvánii. Ale majitelem je tajemný hrabě Vlad…

Giandomenicovi Frachiovi hrozí, že příjde o práci. Pro velkou realitní kancelář, kde je zaměstnán, totiž není schopen sehnat žádný kšeft. Poslední příležitost se naskytne, když je možné skoro slepému zákazníkovi nabídnout zámek v Transylvánii.

Je třeba dojet až do Rumunska k osobní prohlídce. Tam Fracchia a jeho klient prožijí děsivé dobrodružství v hradu plném koster, který obývá upír Dracula se svou sestrou. Ti ve dne spí v rakvích a po nocích na svých toulkách terorizují nebohé občany v okolí. Draculova sestra najde zalíbení ve Fracchiovi, který před ní prchá a potká se s Lunou, která na hrad přichází pomstít smrt svého bratra. Fracchiovi se podaří Draculu zabít, místo dubového kůlu ale použije na proklátí jeho srdce deštník…

Omluvte úroveň překladu, italština není moje silná stránka a informace v jiném jazyce téměř nejsou. Ale pokud si chcete přečíst pár řádek o filmu zaručeně česky, tak tady.

Žánr: Komedie / Horor
Země původu: Itálie
Rok vzniku: 1985
Světová premiéra: 20. prosince 1985
Délka: 88 min.
Původní název: Fracchia contro Dracula
Režie: Neri Parenti
Scénář: Franco Marotta, Neri Parenti, Laura Toscano, Paolo Villaggio
Produkce: Bruno Altissimi, Claudio Saraceni
Hudba: Bruno Zambrini
Kamera: Luciano Tovoli
Společnost: Faso Film S.r.l. / Maura International Films
Natáčeno: Castello di Fenis,Valle d’Aosta, Itálie

Hrají: Paolo Villaggio (Giandomenico Fracchia), Edmund Purdom (hrabě Dracula), Gigi Reder (účetní Arturo Filini), Ania Pieroni (komtesa Oniria), Federica Brion (Stefania), Giuseppe Cederna (Boris), Susanna Martinková (Catarina), Andrea Gnecco, Filippo De Gara (majordomus), Paul Muller (Fracchiův šéf), Romano Puppo (Frankenstein), Isabella Ferrari (Luna), Lars Bloch (lékař), a další

Údaje o DVD zatím neznámé