Filmag dětem – Yu-Gi-Oh! Hra králů – 10. disk

Pěkně načasováno – Filmag v ediční řadě Dětem ve středu 21. prosince 2011 jako stý titul této řady vydává desáté DVD animované adaptace populární karetní hry. Yu-Gi-Oh! Hra králů – 10. disk v digipackovém balení bude ke koupi za 99,- Kč. Japonská obdoba hry Magic ožívá v nejnovější sérii. 

Sběratelská karetní hra s tématikou japonských anime a manga v dnešní době počtem hráčů a prodaných karet již překonala slavnou hru Magic. V nedávné době bylo Yu-Gi-Oh! Dokonce zapsáno do Guinnessovy knihy rekordů jakožto nejpopulárnější karetní hra všech dob.

Vítejte v úplně jiném světě, než na jaká jste byli doposud zvyklí. Vítejte na pomezí karetní a společenské hry, která probouzí neuvěřitelné fantazie. Vítejte ve světě Yu-Gi-Oh!

Hlavním hrdinou je zde osmnáctiletý Yusei Fud a celý děj se odehrává v nedaleké budoucnosti, která přináší zcela nové duely a dosud nespatřené karty. Nyní navíc o vítězích a poražených nerozhoduje pouze zručnost a síla, ale také rychlost. To vše v nejnovější sérii, která dosud běžela pouze v jejím rodném Japonsku.

Na disku budou další 4 díly 

Upoutávka na příště

Zadní strana 

Žánr: Animovaný / Akční / Sci-fi

Země původu: Japonsko

Rok vzniku: 2008

Délka: 4 x 22 minut

Původní název: 遊☆戯☆王 5D’s / Yûgiô: 5D’s / Yu-Gi-Oh! 5D’s

Režie: Masahiro Takada

Scénář: John Dominic Drdek

Hudba: Elik Alvarez, Freddy Sheinfeld

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 2.0 česky

Titulky: žádné

Obraz: barevný PAL 4:3 (1,66:1)

Bonus: