Eva Urbanová vyprodala Žofín

Eva Urbanová absolvovala v sobotu 17. prosince 2011 vystoupení před vyprodaným Žofínem a úspěšné je i její nové album Dvě tváře… 

V sobotu, před vyprodaným Velkým sálem paláce Žofín, vystoupila se svým vánočním koncertem jedna z našich nejvýznamnějších operních pěvkyň, sopranistka Eva Urbanová. Koncert se stal nejen dodatečnou oslavou jejího kulatého životního jubilea, ale zároveň zde byl předán šek s darem na výzkum onkologických onemocnění.

 

 

 

Evu Urbanovou a její hudební hosty doprovodí Boom! Band pod vedením Jiřího Dvořáka. Urbanová zazpívá své oblíbené písně od skupiny Queen či Nightwish, hity Vangelise, Jennifer Rush či Andrea Bocelliho. Hosty večera budou Karel Gott, Štěpán Rak, Freddy Bittner a Dasha Sobková. Speciální hudební překvapení chystá pro Evu Urbanovou zpěvák a skladatel Michal Hrůza.

 

 

 

Supraphon připravil pro příznivce Urbanové dárek v podobě dvojalba, které pod názvem Dvě tváře Evy Urbanové vydal v říjnu. První CD obsahuje operní nahrávky rolí od Verdiho po Janáčka a druhé CD pak nabízí to nejoblíbenější z výletů Evy Urbanové do operetních, muzikálových a popových melodií – včetně několika duetů s Karlem Gottem. Novinkové dvojalbum se zařadilo k nejprodávanějším CD Supraphonu v letošním roce.