Špidla Data Processing – Ze života hmyzu

Společnost Špidla Data Processing připravuje za 59,- Kč ve čtvrtek 19. ledna 2012 další novinku pro hráče počítačových her a hříček, v edici Hráčův ráj vyjde zábavná strategie pro celou rodinu Ze života hmyzu

Vydejte se do světa plného mravenců, čmeláků a další sympatické havěti. Potřebují vaši pomoc v boji s nepřátelskými brouky, kteří se je snaží vyhnat. Neváhejte a zachraňte domov vašich broučků hned teď!

 

– nádherná 3D grafika

– obsahuje režim pro 2 hráče

– zábava vydrží na dlouho

 

Na květnaté louce panoval dlouhá léta klid. Mravenci sbírali potravu za pomoci včel a všichni se měli dobře. Jenže jednoho dne se vše změnilo. Po příchodu nasátého Klíšťáka se pár brouků rozhodlo přejít na stranu zla. Začíná boj o vlastní domov.

 

Dlouho budované základny jsou v ohrožení. Na jejich ochranu máte k dispozici celou hmyzí řadu od mravenců, přes roháče až po hrdinského brouka. Nepřítel se bude bránit ze všech sil a někdy zaútočí tak silně, že to bude doslova o mravenčí nohu. Klíšťák nesmí vyhrát, v celé hmyzí zemi by zavládlo nekonečné zlo!

 

Ponořte se do nádherného světa mikrokosmu a pomozte malým broukům v bitvě za svobodu. Chraňte základnu před vetřelci, sbírejte potřebnou potravu a vyžeňte zlého Klíšťáka do jiných krajin. Pusťte se do zábavné strategické hry co nejdříve. Zábava zaručena!

 

Požadavky:

Windows XP/Vista/7

procesor 1.2 GHz a vyšší

256 MB RAM

DirectX 9.0

180 MB volného místa na disku

Doporučena je myš a zvuková karta

 

Zadní strana