Bontonfilm – Tupíři

Pokud je nějaký nápad alespoň trochu výdělečný, drží se ho nejen původní autoři zuby nehty. A tak se filmů, které se snaží parodovat známé tituly nejrůznějších žánrů, postupně vyrojily desítky, byť je jejich úroveň postupně čím dál horší. Tentokrát se dostalo na hojně pomlouvanou ságu o vybledlých upírech a jejich vrčících protivnících, Bontonfilm v neděli 5. února 2012 posílá za 99,- Kč na pulty komedii Tupíři. Od lidí, co už nemohli vydržet sedět a dívat se na další film o upírech! Oba tesáky nahoru!

Zakousněte se do neskutečně legrační parodie Tupíři v prodloužené skousnutelné verzi, která servíruje ještě větší porci nestydatého humoru a krvavě dobré legrace! Zakřiknutá Becca právě začala studovat na střední škole a už o ni usilují dva nadpřirození nápadníci: náladový upír a nesmírně zarostlý vlkodlak.

 

Geniální autoři filmu Scary Movie uvádí komedii, u které se ani chvíli neubráníte salvám smíchu! V jedné z vedlejších rolí se představuje Ken Jeong.

 

Na imdb.com 33 procent, na csfd.cz 42 procent: Jak zparodovat něco, co samo působí jako nechtěná parodie? Navíc se spoustou narážek na věci, o nichž mimo Ameriku nikdo nemá ani tušení? Sice bez fekálního humoru, ale vlastně strašná nuda. Asi by ti dva údajní "géniové" měli svoji „tvorbu" omezit, plodí jednu blbost za druhou.  

Zadní strana 

Žánr: Komedie

Země původu: USA

Rok vzniku: 2010

Délka: 77 minut

Původní název: Vampires Suck

Světová premiéra: 18. srpna 2010 – USA / Kanada / Švédsko / Indonésie

Kinopremiéra v ČR: 21. října 2010

Režie: Jason Friedberg, Aaron Seltzer

Scénář: Jason Friedberg, Aaron Seltzer

Produkce: Jason Friedberg, Jerry P. Jacobs, Arnon Milchan, Hal Olofsson, Peter Safran, Aaron Seltzer

Hudba: Christopher Lennertz

Kamera: Shawn Maurer

Střih: Peck Prior

Kostýmy: Alix Hester

Společnost: Regency Enterprises / Road Rebel

Natáčeno: Bossier City, Louisiana, USA / Minden, Louisiana, USA / Shreveport, Louisiana, USA

Hrají: Jenn Proske (Becca Craneová), Matt Lanter (Edward Sullen), Diedrich Bader (Frank Crane), Chris Riggi (Jacob White) Ken Jeong (Daro), Anneliese van der Pol (Jennifer), David DeLuise (rybář Scully), Kelsey Ford (Iris), Dave Foley (ředitel Smith), Matthew Warzel (John), Jeff Witzke (Dr. Carlton), Crista Flanagan (Eden), Nick Eversman (Jeremiah), Zane Holtz (Alex), Stephanie Fischer (Rosalyn), Michael Hanson (Rick), Jun Hee Lee (Derric), Arielle Kebbel (Rachel), B. J. Britt (Antoine), Charlie Weber (Jack), Mike Mayhall (Nicholas), Bradley Dodds (Salvatore), Emily Brobst (June), Rett Terrell (Max), Randal Reeder (cyklista), Leo Fabian (frajer cyklista), Dana Seltzer (hlas drbny), Krystal Mayo (Buffy, zabíječka upírů), a další

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 5.1 anglicky, česky, turečtina

Titulky: česky, anglicky, chorvatsky, slovinsky, srbsky, turecky

Obraz: barevný PAL 16:9 (podle imdb.com 1,85:1)

Bonus: Rozšířená verze, Vynechané scény, Nepovedené záběry