Špidla Data Processing – Čarodějka

Člověk byl zvyklý na spolehlivou Radku a tak jsem si čtvrteční hry odvykl hlídat, takže až se zpožděním – Špidla Data Processing přichází 2. února 2012 s dalším titulem edice Hráčův ráj, za 59,- Kč je v prodeji Čarodějka, kouzelná žena s temnou minulostí.

Naučíte se hrát za dvě minuty, zábava vydrží na dlouho. Celá hra v češtině.

Probudila se a nevěděla, co se přihodilo. Cítila se tak slabá a zranitelná, nic si nepamatovala, nebyla schopná čarovat. Věděla jen, že se dříve či později bude muset vydat na nebezpečnou cestu. Na výpravu, která jí pomůže pochopit, co se vlastně stalo. A která možná rozhodne o osudu celého lidstva. 

Čarodějka Aldera se probouzí s totální ztrátou paměti. Neví, kdo je a co se stalo. Zapomněla i ta nejzákladnější kouzla. Z kdysi mocné kouzelnice se rázem stala bezbranná bytost, jež se snaží získat zpět svou magickou sílu. Pomalu se však blíží neodvratitelná apokalypsa provázející lidstvo od nepaměti. Bez mocných kouzel Aldery je lidské pokolení odsouzeno k zániku. Musí se proto vydat do podzemí plného hrozivých monster. A získat zpět svou čarodějnou moc. Během výpravy se bude muset utkat s vražednými mozkožrouty, strašidly a dalšími hrůzostrašnými tvory. Bude se muset probojovat až k samotnému vládci všeho zla. Tím je nejmocnější kouzelník ze všech – mág z Hoaru. V průběhu svého putování se však dozvídá další děsivou skutečnost. Zjistí, že skutečnou hrozbu pro lidstvo představuje jedna mocná čarodějnice, která se jmenuje…

Vydejte se s Alderou do podzemí. Učte se postupně nová kouzla. Hledejte tajemné svitky a porážejte protivníky svou chytrostí. Odhalte magické tajemství a zjistěte, kdo ohrožuje lidstvo. Čeká na vás: tajemný příběh tři stupně obtížnosti profesionální český dabing

Požadavky: Windows XP/Vista/7, procesor 1.2 GHz a vyšší, 256 MB RAM, DirectX 9.0, 467 MB volného místa na disku. Doporučena je myš a zvuková karta.