Magic Box – Medvídek Pú: Slonisko a Medvídek Pú

Poněkud proti proudu času uvádí na sobotu 11. února 2012 ve svých plánech MagicBox další animovaný film z dílny studia Disney, za 199,- Kč je v plánech o pár let starší Medvídek Pú: Slonisko a Medvídek Pú.

Když jsou obyvatelé Stokorcového lesa jednoho rána probuzeni troubením, které nemůže mít na svědomí nikdo jiný než obávané Slonisko, vydávají se společně nebezpečnou stvůru polapit. Klokánek je však svými kamarády považován za příliš malého na to, aby mohl na dobrodružství vyrazit s nimi, proto se rozhodne pátrat na vlastní pěst – a s mnohem větším úspěchem. Když se setká s malým a hravým Sloniskem Fufíkem, brzy pochopí, že tato zvířátka se ani zdaleka nepodobají příšerám ze strašidelných povídaček, které o nich slyšel, a že se Klokánkových přátel bojí přinejmenším stejně tak jako obyvatelé Stokorcového lesa "hrůzných" Slonisek. Klokánek a Fufík se rychle stanou dobrými přáteli a společnými silami začínají rozptylovat zbytečné obavy svých kamarádů a rodin.

 

Na imdb.com 62 procent, na csfd.cz 69: Pú je prostě Pú, i když v provedení pro děti školou sotva povinné…

Zadní strana předchozího vydání

Žánr: Animovaný / Rodinný / Pohádka

Země původu: USA

Rok vzniku: 2005

Délka: 65 minut

Původní název: Pooh’s Heffalump Movie

Světová premiéra: 10. února 2005 – Maďarsko

Kinopremiéra v ČR: 17. února 2005

Režie: Frank Nissen

Námět: A. A. Milne

Scénář: Brian Hohlfeld, Evan Spiliotopoulos

Produkce: Jessica Koplos-Miller, Clay Renfroe

Hudba: Joel McNeely

Střih: Nancy Frazen, Anthony F. Rocco

Společnost: Walt Disney Pictures / DisneyToon Studios

Hlasy v původním znění: Jim Cummings (Medvídek Pú / Tygr), John Fiedler (Prasátko), Nikita Hopkins (Klokánek Rú), Kath Soucie (Klokanice Kanga), Ken Sanson (Králíček), Peter Cullen (Ijáček), Brenda Blethyn (paní Slonisková, Fufíkova maminka), Kyle Stanger (Slonisko Fufík)

Údaje o DVD neznámé:

Zvuk: Dolby Digital 5.1 anglicky, česky, arabsky, maďarsky

Titulky: česky, anglicky, arabsky, maďarsky, slovensky

Obraz: barevný PAL 16:9 (podle imdb.com 1,33:1)

Bonus:

  • Čas na hraní: Schovávaná s Rúem a Fufíkem (Zahrej si hru na schovávanou s Klokánkem Rú a Sloniskem Fufíkem ve Stokorcovém lese
  • Disney v zákulisí: Vítej v rodině, Fufíku