Magic Box – Prasátko a jeho velký příběh

V pondělí 5. března 2012 nebude chybět další příběh ze světa medvídka Pú, společnost Magic Box nabídne za 199,- Kč DVD Prasátko a jeho velký příběh. I malé zvířátko může být velkým hrdinou.

Je to úplně první film o Prasátku… a navíc opravdu báječný! Zcela v duchu velké tradice animovaných příběhů o Medvídkovi Pú.

PRASÁTKO A JEHO VELKÝ PŘÍBĚH vás potěší nádherným příběhem o přátelství, radosti a porozumění, který každého poučí o tom, že nikdo nemusí být velký, aby mohl dělat velké věci!

Když se Prasátko doslechne, že je „jen malé zvířátko“ na to, aby pomáhalo Púovi, Tygrovi, Ijáčkovi, Klokánkovi a Králíčkovi v uskutečňování plánu, jak opatřit med, zmizí ve Stokorcovém lese. Aby ho našli, vymyslí všichni společný plán a snaží se s použitím Prasátkova alba najít stopu, kde jej hledat. Když se pak Pú ocitne v tísnivé situaci, objeví se superhrdina velký jako – však víte kdo – a se spoustou odvahy a trochou štěstí… málem zachrání situaci!

U PRASÁTKA A JEHO VELKÉHO PŘÍBĚHU plného dobrodružství, veselí a statečnosti a s pěti novými písničkami se budou znovu a znovu scházet všichni členové rodiny, aby se zasmáli a zazpívali si.

Na imdb.com 58 procent, na csfd.cz 69: Film především pro malé děti a milovníky plyšových blbounků.

Žánr: Animovaný / Dobrodružný / Rodinný

Země původu: USA

Rok vzniku: 2003

Délka: 72 minut

Původní název: Piglet’s Big Movie

Světová premiéra: 16. března 2003 – USA

Kinopremiéra v ČR: 28. srpna 2003

Režie: Francis Glebas

Námět: A. A. Milne, Ben Gluck

Scénář: Brian Hohlfeld

Produkce: Ferrell Barron, Yukari Kiso, Michelle Pappalardo-Robinson

Hudba: Carl Johnson

Střih: Ivan Bilancio

Společnost: Walt Disney Pictures

Hlasy v původním znění: John Fiedler (Prasátko), Jim Cummings (Medvídek Pů / Tygr), Andre Stojka (Sova), Kath Soucie (Klokanice Kanga), Nikita Hopkins (Klokánek Roo), Peter Cullen (Ijáček), Ken Sansom (Králík), Tom Wheatley (Kryštůfek Robin)

Údaje o DVD neznámé:

Zvuk: Dolby Digital DTS 5.1 anglicky, česky

Titulky: česky, anglicky, slovensky

Obraz: barevný PAL 16:9 (podle imdb.com 1,85:1)

Bonus:

  • Prasátkův památníček – hra
  • Svět podle Prasátka
  • Zpěvník