Špidla Data Processing – Černý kocour – Sběratelská edice(PC hra)

V pravidelném "hracím" termínu se ve čtvrtek 15. března 2012 na pulty vrátí Černý kocour od společnosti Špidla Data Processing, tentokrát ovšem ve Speciální sběratelské edici za 99,- Kč. Staňte se na chvíli detektivem a vyřeště tento zapeklitý případ…

Černý kocour – Sběratelská edice

– Strategická příručka

– Nový detektivní příběh

– Krásné tapety na plochu

– Strašidelný spořič obrazovky

– Hudba ke stažení do PC

– Kompletní povídka Černý kocour od E. A. Poe

Mark Davies na mě působil jako obyčejný zbohatlík, kterých tu v nedalekém okolí bydlelo nespočet. Žil v obrovském sídle. Peněz měl na rozdávání. Rád se chvástal svým bohatstvím. Pravda, byl to trochu mrzout, ale ruku na srdce. Kdo z nás není? Pamatuji si, že tehdy vypadal docela zdrceně. Jako někdo, kdo ztratil snad vše, na čem mu kdy záleželo. Proto jsem se nezdráhal mu nabídnout svou pomoc. Pověřil mě pátráním po jeho zmizelé ženě Sáře. Z počátku jsem si myslel, že to bude rutinní pátrání. Že se dotyčná jen někde zatoulala a brzy se zase objeví. Ale opak byl pravdou. O tom jsem se měl přesvědčit záhy.

Když jsem se vydal k domu pana Daviese, cestu mi zkřížila černý kočka. Jako by to bylo nějaké znamení. Vypadalo to, že mi ten kocour chce něco povědět. Stále na mě tak úpěnlivě hleděl. Já však stále nedokázal přijít na to, co se mi snažil naznačit. Tato nezodpovězená otázka neustále sžírala mou mysl! Až později jsem přišel na to, že se Sára nejspíš neztratila. Byla zavražděna. 

SBĚRATELSKÁ EDICE OBLÍBENÉ HLEDAČKY

Ve sběratelské edici na vás čeká další dobrodružství proslulého detektiva Dupina. Vydejte se ještě jednou do tajemného domu pana Daviese! Po dohrání se vám zpřístupní veškerý bonusový obsah, který pro vás připravili sami autoři.

 

Během hraní pomůže strategická příručka, která napoví v případě sebemenších nesnází. Po vyřešení případu se objeví ještě tajemnější pravé křídlo vily rodiny Smithových. Dříve nepřístupné lokace, které se kdysi zřítily po požáru, jsou jako mávnutím kouzelného proutku opravené a bez známky jediného poškození. Nové místnosti skrývají další hromadu hledaček, složitých hlavolamů a děsivý příběh. Detektivové se musí vrátit na místo činu a zjistit, co donutilo již zadrženého vraha k zabití Sáry. Jenže co když to všechno začalo ještě mnohem dříve, než se sem Smithovi nastěhovali? Nezbývá než se vrátit do vily a objasnit tragické běsnění.

 

Odehrání ještě tajemnější bonusové části odemkne také další speciální obsah. Vedle psaného příběhu Černý kocour od E. A. Poe si užijete skvělou hudbu, nádherné tapety na plochu a tajemný spořič obrazovky.

 

Sběratelské edice obsahuje spoustu nové zábavy!

 

Čeká na vás poutavý filmový trailer. Můžete si přehrát vaše oblíbené soundtracky ze hry. Prohlédnout si původní kresby grafiků. Stáhnout si na plochu ručně kreslené wallpapery (tapety) a spořiče obrazovky s obrázky ze hry. Milovníci strašidelných povídek od E. A Poa si mohou také přečíst originální povídku Černá kočka v češtině, kterou je naleznou také v sekci s bonusovým obsahem. Po kliknutí na tlačítko "Uložit příběh", se vám povídka ve Word uloží do dokumentů.

Bonusová kapitola:

 

Pana Daviese zatkla policie a obvinila jej z vraždy. Důkazy mluvily jasně. Jeho vina byla nepopiratelná. Případ proto považovali všichni za uzavřený. Já však ne. V okolí se šířily zvěsti, že se duch Sáry stále potuluje v okolí domu. Nezbývalo mi nic jiného, než se vrátit zpět a začít opět pátrat. Začal jsem tedy prohledávat dům ve snaze zjistit, proč Sářin duch nedosáhl klidu a pokoje. Sotvaže jsem překročil práh domu, zpozorněl jsem. Na zemi seděla ta její zpropadená kočka a nechtěla mě pustit z očí. Na její chlupaté tváři se opět usadil výraz, který mi napovídal, že mi musí (už zase!) něco důležitého říct. Jakmile se v hloubi duše ujistila, že jsem sem přišel Sáře pomoci, zvedla se a odešla. Nebo odplula? Už ani nevím. Dodnes si nejsem jistý, zda se mi to celé jen nezdálo. Brrr! Ještě teď, když si na to vzpomenu, tak mi to nahání hrůzu. Ani nevím, jak jsem tehdy dokázal překonat svůj strach a začít s prohledáváním domu.

Vešel jsem do kuchyně a nemohl jsem uvěřit vlastním očím. Když jsem poprvé navštívil dům pana Daviese, byla kuchyň úplně zničená. Nábytek i veškeré vybavení byly rozdrceny napadrť. Nezůstal kámen na kameni. Nyní to však vypadalo jako by se vše vrátilo do původního stavu. Jako by se nic takového nikdy nestalo. Uprostřed stál nepoškozený kuchyňský stůl. Židle, hodiny, dokonce i křehká skleněná mísa na stole taktéž nejevily známky poškození. Ba co víc, nyní bylo možné projít do dalšího pokoje. Co tam na mě asi čeká? Co brání Sáře odpočívat ve věčném pokoji? Neměl na její smrti podíl ještě někdo nebo něco jiného? Je ještě v domě ještě někdo další, kdo se mě bude snažit také sprovodit ze světa? To byly otázky, které se mi začaly vkrádat na mysl. Pokud jsem chtěl nalézt odpovědi, nesměl jsem příliš otálet. Směle jsem vykročil vstříc možnému hrozícímu nebezpečí a doufal, že se mi tento krok nestane zároveň také osudným.

Vydejte se také na cestu do neznáma! Poznejte, jaká další tajemství skrývá tento strašidelný dům!

Zadní strana 

Požadavky:

Windows XP/Vista/7, procesor 1.4 GHz a vyšší, 1 GB RAM, DirectX, 550 MB volného místa na disku. Doporučena je myš a zvuková karta.