Hollywood Classic Entertainment – Spy Kids: Stroj času

I muži mají své dny a někteří nevědí, co činí. Zjevně i režiséři s původně velmi dobrou pověstí se časem dopouštějí takřka trestných činů a točí další a další pokračování příšerných propadáků. Hollywood Classic Entertainment uvádí ve svých plánech v pátek 27. dubna 2012 už čtvrté pokračování série Spy Kids: Stroj času, nakonec za 199,- Kč. Film, který šel do kin jako 4D (aromaskopický), protože se během něj oňuchávali kartičky s různými vůněmi.

Rebecca a Cecil, slavná dvojice malých superšpionů, se vrací s novým dobrodružstvím ve čtvrtém pokračování filmové série kultovního Roberta Rodrigueze. Nepůjde jim tentokrát o nic menšího, než je záchrana stroje času. Podaří se jim spolu se svojí nevlastní matkou, tajnou agentkou Marissou, zastavit šíleného padoucha před ovládnutím světa?

Marissa Cortez Wilsonová má vše, po čem touží – úspěšného a pohledného manžela, nádherné miminko a dvě úžasně chytré, nevlastní děti… jenže nic není tak růžové, jak se zdá. Její malá dcera si dělá, co chce, dvojčata Rebecca a Cecil ji jemně řečeno nesnáší a manžel by ani nepoznal, že doma žije se superšpionkou. Marissin svět se otočí vzhůru nohama, když šílený padouch hrozí ovládnout svět a ona je povolána do akce. Kromě ní jsou však do záchranné mise zapojeni i Rebecca s Cecilem. Nejen že zjistí pravou totožnost své macechy, musí také zapojit své mozkové závity a přijít na to, jak zloducha zneškodnit. Veškerá legrace jde teď stranou. Spy Kids bojují za záchranu stroje času!

Na imdb.com 33 procent, na csfd.cz 23: Blbost, ve které se hodně prdí a zvrací a nezachrání ji ani těsný kožený obleček Jessicy.

Žánr: Akční / Dobrodružný / Komedie / Rodinný / Sci-fi

Země původu: USA

Rok vzniku: 2011

Délka: 89 minut

Původní název: Spy Kids 4: All the Time in the World in 4D

Světová premiéra: 18. srpna 2011 – Bělorusko / Kazachstán / Rusko

Kinopremiéra v ČR: 3. listopadu 2011

Režie: Robert Rodriguez

Scénář: Robert Rodriguez

Produkce: Elizabeth Avellan, George Huang, Tom Proper, Rebecca Rodriguez, Robert Rodriguez, Bob Weinstein, Harvey Weinstein

Hudba: Robert Rodriguez, Carl Thiel

Kamera: Jimmy Lindsey, Robert Rodriguez

Střih: Dan Zimmerman

Kostýmy: Nina Proctor

Společnost: Dimension Films / Troublemaker Studios / Spy Kids 4 SPV

Natáčeno: Troublemaker Studios – 4900 Old Manor Road, Austin, Texas, USA

Hrají: Jessica Alba (Marissa Cortez Wilsonová), Joel McHale (Wilbur Wilson), Rowan Blanchard (Rebecca Wilsonová), Mason Cook (Cecil Wilson), Jeremy Piven (Danger D’Amo / Tick Tock / Time Keeper), Alexa Vega (Carmen Cortezová), Daryl Sabara (Juni Cortez), Danny Trejo (strýček Machete), Belle Solorzano (špiónské dítě), Genny Solorzano (špiónské dítě), Ricky Gervais (hlas Argonauta), Elmo (Argonaut), Jett Good (mladý Danger), Chuck Cureau (TV hlasatel), Albert Im (vrchní vědec), Wray Crawford (střihač / kameraman), Jonathan Breck (Wilburův vedoucí), Alcides Dias (agent OSS Mathews), Roger Edwards (agent OSS Adams), Angela Lanza (agentka OSS), Chad Guerrero (muž v dodávce / agent OSS), Marci Madison (agent Fine), Antonio Banderas (Gregorio Cortez), a další

Údaje o DVD neznámé:

Zvuk: Dolby Digital 5.1 anglicky, česky

Titulky: česky

Obraz: barevný PAL 16:9 (podle imdb.com 1,85:1)

Bonus: