Špidla Data Processing – Byl jednou jeden mikrob (PC hra)

Máme tu čtvrtek 26. dubna 2012, což znamená, že je čas na další hru společnosti Špidla Data Processing, tentokrát je to za 59,- Kč premiérově Byl jednou jeden mikrob. Logická PC hra nejn pro malé vědce!

Katastrofa! Neposlušný vir Škodlín utekl! Teď se šíří po celé laboratoři a infikuje všechny zdravé mikroorganismy. Vyhrajte logické bitvy a zastavte jeho řádění. Pomozte statečné Božence zachránit laboratoř před neposlušným virem Škodlínem!

Čeká na vás:

– 70 zábavných úrovní

– 2 stupně obtížnosti

– 7 typů mikrobů

– 5 unikátních mikrosvětů

– generátor náhodných úrovní

– užitečné herní bonusy

– umělá inteligence

Nikdo neví, jak se Škodlín dostal na svobodu. Možná jen profesor zapomněl správně uzavřít zkumavku s tímto agresivním virem. Třeba jí Škodlín dokázal zevnitř otevřít sám. Ať to bylo jakkoliv, Škodlín byl venku. Začal se neuvěřitelně rychle množit a napadat ostatní hodné bakterie. Tomu nemohu přihlížet. Já, mikrob Boženka, mu ukážu, jak se má chovat k mým kamarádům!

Rozmnožte své hodné mikroby! Vaším úkolem je rozmístit mikroorganismy po hrací ploše tak, abyste docílili úplného ovládnutí hracího pole, a nebo měli na konci kola více jednotek než soupeř. V každé úrovni na vás čeká něco nového. Noví soupeři, jiné schéma hracího pole nebo další herní prvky (bomby ničící soupeřovy bakterie, teleporty nebo miny). S rostoucím počtem dokončených úrovní se zvyšuje obtížnost samotné hry. Během hraní získáváte také medaile za rychlý postup a trofeje za správné využití herních prvků. Prověřte své mozkové závity! Potrénujte strategické myšlení! Ničte a přebarvujte bakterie vašich protivníků! Pusťte se do logických bitev, které rozhodnou o osudu všech mikroorganismů v laboratoři!

Zadní strana 

Celá hra je v češtině. PC hra je vhodná pro děti, neobsahuje násilí.

Požadavky: Windows XP/Vista/7, procesor 1 GHz a vyšší, 512 MB RAM, DirectX, 30 MB volného místa na disku. Doporučena je myš a zvuková karta.