Bontonfilm – Doba ledová 3: Úsvit dinosaurů

Bontonfilm v neděli 3. června 2012 zkompletuje trio ledových příběhů za 99,- Kč dalším diskem Doba ledová 3: Úsvit dinosaurů. Zrovna, když jste si mysleli, že větší zima už opravdu být nemůže…

Hrdinové z prostředí pod bodem mrazu se vrací, aby zažili další neuvěřitelné dobrodružství, tentokrát v příběhu nazvaném Doba ledová 3: Úsvit dinosaurů. Nová "doba ledová" zavede hlavní hrdiny i diváky do ohromného podzemního světa dinosaurů. Je to barevná krajina plná bujné vegetace, která je ostrým protipólem mrazivého prostředí z prvních dvou "dob ledových". Je to země nebezpečí, ohromných tvorů, rostlin pojídajících mamuty, země plná tajemných míst.

Věčný smolař, prehistorický krysoveverčák Scrat má před sebou osudové setkání s krysoveverkou Scratte. Mamuti Manny a Ellie očekávají první přírůstek do rodiny. Lenochod Sid se zase dostane do problémů poté, co si založí vlastní rodinu s nalezenými dinosauřími vajíčky. Šavlozubý tygr Diego řeší dilema, jestli se z něj po boku kamarádů nestává příliš velký měkota. Navíc, když se objeví dinosauři, Manny přestává být „králem džungle". A také se všichni seznámí s jednookým lasičákem Buckem, který neúnavně loví dinosaury.

Doba ledová 3: Úsvit dinosaurů má všechny esence prvních dvou dílů, které si diváci zamilovali, a ještě mnohem víc. Víc humoru, akce, neuvěřitelnou vizuální podívanou.

Na imdb.com 70 procent, na csfd.cz 73: Dětinská zábava, která ale na rozdíl od předchozího dílu opravdu baví.

Zadní strana

Žánr: Animovaný / Akční / Dobrodružný / Komedie / Rodinný / Romantický

Země původu: USA

Rok vzniku: 2009

Délka: 93 minut

Původní název: Ice Age: Dawn Of The Dinosaurs

Světová premiéra: 1. července 2009

Kinopremiéra v ČR: 2. července 2009

Režie: Carlos Saldanha, Mikde Thurmeier

Scénář: Peter Ackerman, Michael Berg, Yoni Brenner, Jason Carter Eaton, Mike Reiss

Produkce: John C. Donkin, Lori Forte

Hudba: John Powell

Střih: Harry Hitner, James Palumbo

Společnost: Twentieth Century Fox Film Corporation / Blue Sky Studios

Hlasy v původním znění: Eunice Cho (Madison), Karen Disher (Scratte), Queen Latifah (Ellie), Ray Romano (Manny), John Leguizamo (Sid), Denis Leary (Diego), Seann William Scott (Crash), Josh Peck (Eddie), Chris Wedge (Scrat), Siomn Pegg (Buck), a další

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 2.0 anglicky, 5.1 česky, slovensky, portugalsky, polsky

Titulky: česky, anglicky, slovensky, polsky, portugalsky

Obraz: barevný PAL DVD9 16:9 (1,85:1 anamorphic widescreen)

Bonus: Buckův průvodce jak přežít, Videoklip "Walk the Dinosaur", Zamilovaný do Scratte, Buck: Od skici k lasici