Bontonfilm – To nejlepší podle Terryho Jonese

Bontonfilm pokračuje v neděli 2. června 2012 ve vydávání Monty Pythonovských výběrů, další bude za 99,- Kč mix To nejlepší podle Terryho Jonese.

Terry Jones – spisovatel, režisér, herec, politický satirik a geniální všeuměl stále nemůže přijít na to, jak naložit se svým životem. A tak se vrací, aby nás obtěžoval. Mezi svými pokusy zachránit svět si pan “Má gigantická duše se nedokáže rozhodnout” Jones dal i práci s prozkoumáním celé čtyřleté éry Létajícího cirkusu, aby za to shrábnul veškeré zásluhy. Zde vám předkládá nejelitnější výběr toho úplně nejlepšího z pythonovských skečů a k tomu přidává i nezpochybnitelné důkazy, že je to všechno jeho dílo. Takže nalijte si sklenici sherry a vydejte se společně s Terrym u piana na bláznivou procházku pamětí, kterou pojmenoval: “Jak jsem stvořil Monty Pythonův létající cirkus”.

Zadní strana

Žánr: Komedie

Země původu: Velká Británie

Rok vzniku: 2006

Délka: 57 minut

Původní název: Monty Python´s Personal Bests: John Cleese 

Účinkují: Graham Chapman, John Cleese, Terry Gilliam, Eric Idlea, Michael Palin, a další

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 2.0 anglicky

Titulky: česky, anglicky

Obraz: barevný PAL 4:3

Bonus: Pro ty, kteří z Pythonů viděli úplně všechno, je tu osobní test sestavený pythonovským expertem Kimem “Howardem” Johnsonem a navíc To druhé nejlepší podle Terryho Jonese.