Velký bratr již přijde – PDP-607XD

Od září minulého roku nabízí Pioneer 7. generaci plazmových televizorů v tradičních úhlopříčkách 42 a 50 palců s rozlišením HD Ready. Po čtyřech měsících Pioneer doplní svůj evropský sortiment velmi očekávanou 60 palcovou novinkou PDP-607XD.

V kategorii 60 a více palců není Pioneer nikterak žádný nováček, ale poprvé představuje skutečně plnohodnotnou plazmu s úhlopříčkou 150cm se všemi atributy televizního přijímače. Model PDP-607XD bude vybaven aktuálním panelem 7 generace s inteligentními obvody a plný ověřených technologií s rozlišením 1365×768 HD Ready. Náš největší televizor bude nabízen pouze ve výbavě XD Premium Plus s integrovaným hybridním TV tunerem. Stejně tak jako ostatní Premium Plus televizory bude vybaven 2 vstupy HDMI a jedním Y Pb Pr vstupem. Sestupně lze připojit až 3 konektory Euro-Scart, S-VHS či kompozitní Video. Součástí konektorového panelu je i počítačový vstup VGA a boční AV vstup pro připojení videokamer či digitálních fotoaparátů. Součástí DVB-T tuneru je pak Common Interface slot pro případné karty placených TV kanálů a optický digitální výstup.

Ve výbavě televizoru samozřejmě nechybí teletextem level 2.5 s pamětí pro 2100 stránek s možností dělené obrazovky, funkce obraz v obraze i s verzí rozdělené obrazovky na dvě půle a české menu. Hliníkový dálkový ovladač podtrhuje úroveň televizoru.

Dominanta PDP-607XD v místnosti vyžaduje čistý design bez integrovaných reproduktorů. V případě požadavku přímého ozvučení lze dokoupit boční reproduktory nebo jeden spodní vždy v černém lesklém rámu a černé textilní mřížky.

Televizor, držák na zeď a pevný podstavec na stůl budou v nabídce Pioneer shodně od ledna 2007.