Magic Box – Kolekce Bridget Jonesové (2 DVD)

I když konkurence oba filmy prohnala trafikami bezpočtukrát, nabídne Magic Box ve čtvrtek 4. října 2012 za 199,- Kč souhrnnou Kolekci Bridget Jonesové.

Deník Bridget Jonesové

Bridget Jonesová (Renée Zellweger) je trochu kulatější "třicítka", která má ve svém životě zdánlivě jednoduchá a splnitelná přání – shodit nějaké to kilo a najít opravdový vztah. Jenže právě v roce, do něhož vstoupila s bezpočtem předsevzetí a rozhodnutím vést si deník, se to na jeho stránkách hemží pohromami. Ještě že je po ruce lahvička oblíbeného Chardonnay a na dosah krabička cigaret. Jenže pak se v jejím životě stane něco, s čím skutečně vůbec nepočítala…

Bridget Jonesová – S rozumem v koncích

V závěru prvního dílu najde Bridget pana dokonalého ve skvělém právníkovi Marku Darcym (Colin Firth) a dříve svobodná Bridget Jones (Renée Zellweger) musí nyní čelit ještě větší výzvě – udržet si ho! Když se vrátí její pochybnosti o ní samotné, znovu se nečekaně objeví její bývalý milenec a sukničkář Daniel Cleaver (Hugh Grant). Bridget se dostane v komické směsi špatných rad, nedorozumění a totální zkázy do nesnází, které se mohou stát jen a pouze právě jí.