Magic Box – Tom a Jerry: Zlatá edice (2 DVD)

Ve čtvrtek 4. října 2012 se Magic Box ponoří i do dětského repertoáru, za 199,- Kč by mělo do trafik dorazit dvojDVD Tom a Jerry: Zlatá edice. 37 remasterovaných filmových grotesek.

Tom a Jerry si svými bláznivými a komickými honičkami nacházeli po celé generace cestu k srdcím filmových i televizních diváků a internetových uživatelů. Nyní k vám v této dvoudiskové edici přichází 37 remasterovaných a nezkrácených krátkých filmů s nejranějšími eskapádami této ikonické dvojice, provázených zábavnými bonusovými materiály. Oblíbený kocour a myšák, které vytvořili William Hanna a Joseph Barbera, se poprvé objevili v Jak kočka dostala padáka (kde se Tom ještě jmenoval Jasper a Jerry neměl jméno) a okamžitě se stali hvězdami, jejichž zábavná, ďábelská rivalita potěšila všechny. Mezi těmito zlatými nugety je sedm filmů, které získali oscarovou® nominaci a čtyři vítězní držitelé Oscara*. S touto kolekcí v ruce budete vítězi i vy!

Zadní strana

Žánr: Animovaný / Komedie / Rodinný

Země původu: USA

Rok vzniku: 1965 – 1972

Délka: 273 minut

Původní název: Tom and Jerry: Golden Collection

Tvůrci: Joseph Barbera, William Hanna

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital mono anglicky, česky, francouzsky

Titulky: česky, anglicky pro neslyšící, francouzsky

Obraz: barevný PAL 4:3

Bonus: Nový retrospektivní dokument „Vaudeville, groteska Tom a Jerry“; 2 dokumenty „Jak Bill a Joe potkali Toma a Jerryho“ a „Komediální styl Toma a Jerryho“; Komentáře devíti klíčových grotesek uznávanými odborníky na animaci; Zvedejte kotvy – Taneční sekvence s Jerrym a Genem Kellym; Půlnoční svačina – nákresy