Bontonfilm – Comeback – 2. série (4 DVD)

Poté, co Bontonfilm po pohlcení vlastníkem Novy naštval příznivce úspěšného sitcomu zmateným vydáváním epizod první sezóny, nabízí ve středu 13. června 2012 za 399,- Kč balík 4 DVD s výběrem 16 epizod druhé sezóny seriálu Comeback.

Připomeňte si fenomén televizních obrazovek, původní český sitcom Comeback, protože dalších šestnáct dílů nabitých hláškami právě vychází na DVD.

Hrdinou seriálu je Tomáš, který se živí jako majitel obchodu s deskami. Plány na normální život mu ale hatí jeho svérázný bratr Ozzák, zapřisáhlý metalista. Ten odmítá hudbu prodávat buď proto, že jde o jeho oblíbený žánr (rock, metal) a pak nemůže být předmětem kšeftu, nebo proto, že ji nesnáší (pop, dechovka a vlastně všechno ostatní) a zájemce o ni z obchodu vyhazuje. Když do obchodu přijde nová pracovní síla – Marcelka- zdá se, že si Tomáš konečně oddychne. Opak je však pravdou – jak by si mohla tato bývalá fanynka Tomiho Paciho rozumět s vyznavačem Sepultury? Naštěstí se může Tomáš spolehnout na svou krásnou a chytrou dceru Ivu, která z něj má sice trochu legraci, ale stará se o domácnost a když je potřeba, jedná dospěleji než Tomáš i strýc Ozzák dohromady. 

Seznam vybraných epizod:

DVD 1 

Křeslo 

Zdravý a nemocný 

Modelka 

Lexa a porno

DVD 2

Zlatá rybka 

Sliby chyby 

Simonina volba 

Taneční

DVD 3

Heavy Christmas 

Jmenuje se Dagmar! 

Czechsteh 

Krev, pop a slzy

DVD 4

Boží mlýny 

Změna je pivo 

Děvečka z Lidečka 

Komu zvoní hrany 

Náhled zadní strany z webu PNS 

Údaje o DVD:

Délka: 16 x 27 minut

Zvuk: Dolby Digital 5.1 česky

Titulky: česky pro neslyšící

Obraz: barevný PAL 16:9

Bonus: žádný