Filmag zábava – Smrtelná hra

Filmag v ediční řadě Zábava nabídne v pátek 23. listopadu 2012 za 99,- Kč drama Smrtelná hra. Akční thriller od producenta filmu Přání smrti.

Známý americký herec BILLY DRAGO, jehož snadno zapamatovatelnou tvář nosí nejeden filmový záporák, si v roce 2001 střihnul roli bezohledného byznysmana, kterému není žádná špatnost cizí.

Tentokrát si posvítil na hvězdu univerzitního basketbalového týmu Jackieho Stewarta, který se má stát hlavním tahounem nadcházejícího finále. Cynickému obchodníkovi se ale vůbec nelíbí, že by přitom měl přijít zkrátka, a tak se rozhodne převzít kontrolu nad Jackieho budoucností. Pomocí drog a lehkých žen ho zcela ovládne a mimořádně talentovaný sportovec se dostává na šikmou plochu. Postavit se opět oběma nohama na zem se mu všemožně snaží pomoct jeho trenér Mickey, který tím však rozehraje velmi nebezpečnou hru. Hru smrti.

Na imdb.com 39 procent, na csfd.cz zatím bez procent i komentářů: Tak idiotský film, že balancuje na samé hraně nechtěné zábavnosti. Hrůza od začátku až do konce, prostě extrémně levné béčko. V době opakovaného vyslání do trafik v březnu 2014 na csfd.cz stále žádný komentář a skóre 58 procent.

Zadní strana

Žánr: Drama

Země původu: USA

Rok vzniku: 2001

Délka: 98 minut

Původní název: Death Game

Režie: Menahem Golan

Scénář: Timothy W. White, Jospeh Goldman

Produkce: Jevgenij Afineevskij, Vladislav Dolženko, Menahem Golan

Hudba: Robrt O. Ragland

Kamera: Jurij Maruchin

Střih: Alan Roberts

Kostýmy: Alla Gribova, Alla Kuchuk

Společnost: New Cannon Inc.

Natáčeno: Belarusfilm Studios, Minsk, Bělorusko

Hrají: Jevgenij Afineevskij (policista), Jon Golan Aharoni (detektiv Stone), Bo Brown (Jackie Stewart), Charlotte Crossley (Jackieho matka), Billy Drago (Shakes Montrose), Ilja Gorovatskij (Ron), Joe Lara (Micky Haiden), Maureen LaVette (Tracy Haidenová), Richard Lynch (šéf Canton), Adrian Vatsky aka Boris Gorovatsky (James), a další

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 2.0 anglicky, česky

Titulky: česky

Obraz: barevný PAL 4:3 (1,33:1)

Bonus: